IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 06.10.2007 08:41

Hieman myöhässä kirjoittelen tästä asiasta, mutta tiistaina oli rekisteröintikatsastus omalle autolle ja läpihän se meni. Oikein kehujen kera.
"Komean turbosaabin olet itsellesi löytänyt. Muuta sanomista ei oikein ole kuin että seisontajarrussa on pientä eroa, mutta rajojen sisällä."
Heittoa olikin sellaisen 50%, mutta kun 70% ero sallitaan niin mitäs sitä valittamaan. Paljolti johtunee uusista levyistä ja paloista, joten ajan myöten tasoittunee tuokin.

Pientä laittoahan tuossa vielä on, mutta suurin projekti, eli moottorin kunnostaminen on siis valmis ja kun kilvetkin nyt on paikoillaan niin ei muuta kuin sisäänajoa.
Tuo metallivärin maalaaminenkin tuottaa hieman vaikeuksia, kun ei tahdo saada oikein tasaista pintaa mitenkään. Pitänee varmaan harkita viemistä maalarille, jotta saisi edes jotenkin kunnolliseksi tuon pinnan.

Muuten tulevaisuuden näkymät ovat aika epäselvät. Faceliftaus viistokeulaiseksi, vaiko pitäminen pystärinä. Aero/Airflow -helmat olisivat kiva lisä ulkonäköön ja sisustaan voisi parit mittarit laittaa. Myös äänijärjestelmä kaipaisi pientä päivitystä alkuperäisten -84 vuoden Blaupunktien tilalle.

Ja kuvia tulee sitten joskus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.