IRC-Galleria

Rockperry 2007Sunnuntai 15.07.2007 21:21

Perjantai:

Menin kaverini kanssa rockperryyn perjantaina klo 15:45 koska meidän piti ehtiä katsomaan Sonata Arcticaa joka alitti klo 16:15 ja ennen em. bändiä esiintynyt Sara ei ole niin hyvä niin ei sitä viitsitty mennä katsomaan. Sonata Arctica esiintyi Päälavalla ja he esittivät muutaman ihan tutunkin biisin kuten Fullmoon ja Tallulah.
Seuraavaksi menimme katsomaan Uniklubia klo 17:15. Heillä oli paljon tuttuja biisejä kuten Rakkautta ja piikkilankaa, Näiden tähtien alla, Kaikki mitä mä annoin, ja Huomenna. Uniklubi oli tosi hyvä. En ollut ikinä aiemmin nähnyt heitä livenä.
Uniklubin lopetettua settinsä saimme sateessa juosta katsomaan seuraavaa bändiä Sunrise Avenueta ja melkein koko keikan ajan satoi. mutta Sunrise Avenuen lopetettua sade lakkasi kuin seinään. Meillä oli kaatosateen takia märät vaatteet sunrise avenuen keikan jälkeen joten tulimme kotiin vaihtamaan kuivaa päälle.
Ja ei kun takaisin festarialueelle katsomaan vielä poisonblack koska se ooli enää ainut hyvä bändi perjantaista. ne esitti hyviä biisejä. En olllut kuullut poisonblackia aikaisemmin mutta tunnen yhden heidän soittajistaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.