IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.09.2007 17:03

JOS ELÄMÄSTÄSI TEHTÄISIIN ELOKUVA, MILLAINEN SEN SOUNDTRACK OLISI?

Näin se toimii:

1. Avaa musiikkikirjastosi (iTunes, Winamp, Media Player, yms)
2. Laita se sekoitukselle (Shuffle)
3. Paina Play.
4. Jokaiseen kysymykseen vastaa biisi joka soi.
5. Kun olet valmis siirry seuraavan kysymykseen ja klikkaa seuraava.

Valmista?


1. A L K U M U S I I K K I :
- Biisi: I Don't Like the Drugs But the Drugs Like Me
- Esittäjä: Marilyn Manson
- Kommentti: Hahah nnooo joo iha hyvä. :D Joo osaan jo kuvitella tän siin alus ja sit mie kävelen joteki tyylikkäästi jossai eiku ajan autol tai jotai, vähäks siistii. :) Ja sit ku tää loppuu nii kompastun omiin jalkoihini ja leffa alkaa. :)

2. H E R Ä Ä M I N E N :
- Biisi: Tahtomattaan
- Esittäjä: Ajattara
- Kommentti: No tietty jos oon siin leffas heräämässä vaiks kouluun tai töihin niin onha se iha tahtomatonta toimintaa vaik tän lyriikat ei kyl kerro mistää kouluu lähtemisest. :p Joku muu biisi vois kyl olla parempi ku tää on vähä liian synkkä ku leffa kuiteki vast alkaa. :)

3. R A K A S T U M I N E N :
- Biisi: Wicker Queen
- Esittäjä: Iron Maiden
- Kommentti: Hmm noo kyl tää menis ehkä. :) Varmaa kuuntelisin tätä autos ja sit näkisin kadul kävelemäs jonkuu tyypin ja sit rakastuisin siihe. :D Kääntyisin varmaa kattoo sitä viel ja sit menettäisin auton hallinnan ja ajaisin jotai tolppaa päi. :)

4. R U O K A I L U :
- Biisi: Poison
- Esittäjä: Groove Coverage
- Kommentti: Noo ei tätä ehkä mihikää romanttiseen illallis kohtaukseen siis sellasee mis on kynttilöit ja sillee mut nooo nii, tää sopis paremmin johoki autol ajeluu taas vaihteeks. :)

5. T A I S T E L U :
- Biisi: Verivalta
- Esittäjä: Ajattara
- Kommentti: Joo tää sopii hyvin! :D En osaa kommentoida muuta. :)

6. R I I T A A N T U M I N E N :
- Biisi: Losing Love
- Esittäjä: Milk Inc
- Kommentti: Noo biisin nimi vois sopii kyl aika hyvin, varmaa kyl menis oikeest sellai et se kenen kaa riitelisin nii ei tykkäis täst biisist mut mie haluisin väkisin kuunnella tätä ja sit riitaannuttais siitä :)

7. S O V I N T O :
- Biisi: 99
- Esittäjä: The Haunted
- Kommentti: Noo jaa, no jos se tyyppi jonka kaa riitelin olis joku hurja hevari joka ei tykänny tost äskeisest biisist nii meille tulis varmaa sovinto ku vaihdettais tää biisi soimaan. :)

8. S A L A I N E N RA K K A U S :
- Biisi: Next to Nothing
- Esittäjä: Breaking Benjamin
- Kommentti: Joo osaisin kuvitella ku menisin tapaamaan sitä miu salarakasta vaik johonki puistoon ja kuuntelisin jotai tällast leppoisaa vaik mp3:sest matkal ku kävelen sinne. :)

9. E N S I S U U D E L M A :
- Biisi: Glory of the Shame
- Esittäjä: Negative
- Kommentti: Ois varmaa aika villi meininki pääl, oltais varmaa Negativen keikal ja sit whiii riehuttais vaa ja sit sillai tällee. :)

10. R A K A S T E L U :
- Biisi: Together Complete
- Esittäjä: To/Die/For
- Kommentti: Noo aika hyvä. :) :D

11. E L Ä M Ä ON OKEI :
- Biisi: Heartache Every Moment
- Esittäjä: HIM
- Kommentti: Joo tää sopii ihan hyvin, elämä on ihan okei mut ku tää biisin nimi on tällane nii ilmeisest miul ois varmaa murheita sen miu salarakkaan kans. :<

12. P E T T Y M Y S :
- Biisi: Ukkonen
- Esittäjä: Maj Karma
- Kommentti: No olisin täs kohtaa varmaa kokenu jonku pettymyksen et miu ihastus ei ois vaik tullukaa mei tapaamisee tai muuta vastaavaa ja sit vaa mököttäisin koton ja kuuntelisin tätä. :)

13. A J A M I N E N :
- Biisi: Helvetissä on syntisen taivas
- Esittäjä: Ajattara
- Kommentti: Varmaa aika synkäs mielentilas oon siin kohtaukses ku ajan autoo ja kuuntelen tätä, ois voinu olla jotai kivaa amispoppii mieluummi. :)

14. M U I S T O T :
- Biisi: We Will Rise
- Esittäjä: Arch Enemy
- Kommentti: Höh aattelin et tähän olis tullu joku haikee ja tunteellinen biisi mut noo kyl tääkin menee, oon varmaa leffas ollu näitten keikal ja sit muistelen sitä ku kuuntelen tätä biisii. :)

15. I L O I N E N TA N S S I :
- Biisi: MaVerick
- Esittäjä: D'espairsRay
- Kommentti: Oon varmaa aika kännis siin kohtaa ku tanssin ilosesti tän tahdis. :D Varmaan ois tosi huvittavan näköstä, joka kyl ei oo mitää uutta. :p

16. U N O H T A M I N E N :
- Biisi: What Can I Say?
- Esittäjä: Stratovarius
- Kommentti: Ohoh, unohdin tän kohdan kokonaa välistä mut laitoin tän biisin kun tää tuli seuraavaksi tuon viimesen kohdan jälkeen. :) Tää olis aika ihana, sellanen nätti ja haikee kohtaus ku kävelisin jossai rannal paljain jaloin ja katselisin auringonlaskuu ja muistelisin kaikkee mut silti haluisin vaa unohtaa..

17. P I T K Ä YÖ YK S I N :
- Biisi: Closer
- Esittäjä: Entwine
- Kommentti: Aika ihana biisi, oonki joskus kuunnellu tätä yksin yöl pimees joskus kauan sit. :) Tää sopis varmaa hyvin, se kohtaus ois varmaa aika surulline ja varmaa itkisin tai jotai ja olisin kait menettäny jonkun tärkeen henkilön ja ikävöisin sitä tosi paljon..

18. V I I M E I N E N T A I S T E L U :
- Biisi: Liwe Wire
- Esittäjä: Mötley Crüe
- Kommentti: Hmm njaah, sopis ehkä ihan ok. :D Se taistelu ois kyl varmaa joku et taisteltais sutin kaa jollai aurauskepeil keskel yötä jossai kadul tai muuta vastaavaa, emt. :D Tuskin kovin vakavaa siis. :)

19. K U O L E M A N K O H T A U S :
- Biisi: I Wass Made for Loving You
- Esittäjä: KISS
- Kommentti: Oooh tää sopiiki hyvin. :) Ah olisin jossain diskossa varmaan ja sit tää alkais soimaan ja kaikki ois hyvin ja olis ihanaa ja kivaa ja kaikkee, valot vaa välkkyis ja tää biisi sois vaa iha täysillä mut sit jossai vaihees saisin jonku sydänkohtauksen tai jotain ja sit kuolisin. Aika surullista mut ei kuitekaa sellai et kukaa alkais itkee ku se miu kuolema ois ollu nii ritarillinen. :)

20. L O P P U T E K S T I T :
- Biisi: Kuolevan rukous
- Esittäjä: Ajattara
- Kommentti: Joo no tää kävis ihan hyvi, ihmiset kävelis ulos elokuvateatterist osa joko kyyneleet silmis tai osa haukotellen tai jotai sinne päi mut silti niitte mielest se leffa ois ollu aika hyvä ja mie olisin niitten idoli! :)

Haastan Jonskun. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.