IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 19.11.2007 14:34

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän.

Entwine - Closer
Katatonia - Sweet Nurse
Guns N' Roses - Don't Cry
Iggy Pop - The Passenger
London After Midnight - Sacrifice
Social Distortion - Winners and Losers
Nekromantix - Last night I saved an Angel

Äh nään nykyää iha kummallisii unii :/ Viime yönä näin unta, et pakoilin mei talos jotai hirveetä murhaajaa, ja sit ku menin ulos mei pihalle nii vittu jostai pyykkinarust roikku joku verine kauhee ruumis. :< Toissa yönä vietin ihanan yön merirosvona, seikkailtii Mount Everestillä kuumailmapallolla ja hetken päästä olin jollai aurinkorannal ja miul oli iha vitusti rahaa :D

Sit sitä edellisen yön näin unta, et oltii jossai maaseudulla, mis meni joku mutkikas hiekkatie ja ajeltii sitä pitkin bussil. Sit yhtäkkii siin tuli iha järkyttävä alamäki, se bussi oli just syöksymäs pystysuoraa maata kohti, ku näin Nellin tien reunas. :D Sil oli jotai kummallisii taikavoimii, ja sit se nostikii sen bussin ilmaa ja alko heilutella sitä siin ilmas sellai kauheesti :D Sit vaa kiljuin et päästä miut alas ja sit tipahdin sielt johoki vetee ja oltiiki sit taas yhtäkkii Anniinan kaa jossai uimarannal. :D Seuraavaks olinki peura jossai metsäs kalliol, ja sit näin ku kauhee karhuarmeija marssii sielt jostai metsästä miuta kohti, niit oli iha hirveesti. :D Sit lähin vaa juoksee yht karhuu karkuun, ja yhtäkkii en ollukaa enää peura, vaa olin mie, ja juoksin sen peuran edel siin ku se karhu jahtas meitä. :D Sit se karhu oli just saamas sen peuran kii, nii sit pelastin sen ja tein sellasen Tekkenist Yoshimitsu potkun ja sit se karhu vaa lens ilmaa ja siihe tienreunaa, mut hui se oli vielki hengis! Sit potkasin sitä viel pari kertaa nenää ja yhtäkkii henkka oliki siin ja sit mie heräsin. :)

:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.