IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

[Ei aihetta]Perjantai 25.12.2009 20:19

Mitä ihmiset tekee tänään???
Onks kaikki vaa tänää himas kiltisti???:o

Lauantai 14.päiväSunnuntai 15.11.2009 16:06

Ett sit semmonen eiline:DDD Oli kyl aika kivvaa nähdä muutama tuttukin suuressa väenpaljoudessa:DD Mut kaikist parast oli kyl etten joutunu taivasalle (enkä saanu turpaan), sillä se ei ollu ihan kauheen kaukana. Joten tuhannet kiitokset eräälle henkilölle joka majoitti minut yöks eikä jättänyt kylmään ja hyytävään Imatran yöhön<33 Onneks löytyy viel hyväsydämisiäkin ihmisiä, eiks vaan??

Perjantai 13.päiväLauantai 14.11.2009 19:06

Olipas taas varsin eliittipitoinen eilinen.......ja viel Perjantai 13.päivä. Mut ihme ja kumma ei kuitenkaan tapahtunu onneks mtn kauheen negatiivista vaikka turpaan saanti ei välttämättä ollut taas kauheen kaukana:DDD Nomutjoo, tänää ois lauantai ja vois ehk jonnekkii lähtee...

Ilmoitus luontoinen asia!Maanantai 14.09.2009 17:46

Tarvitsisin kyydin tuonne pääkaupunkiseudulle 2.10 kuluvaa vuotta. Tarkemmin sanottuna Espooseen. Minä ja eräs ystäväni olemme erittäin (HUOM! PAINOSANALLA ERITTÄIN) mukavaa matkaseuraa ja voisimme myös matkasta muutaman lantin viskaista kuskin kämmenelle. Joten, jos olet(tte) suuntaamassa pääkaupunkiseudulle tuona kyseisenä päivänä (mieluiten päiväsaikaan) Etelä-Karjalan suunnalta (mieluiten Imatralta) pyydän ystävällisesti ottamaan yhteyttä allekirjoittaneelle. Kiitos!

Terv.Router
« Uudemmat - Vanhemmat »