IRC-Galleria

``pinja

``pinja

Emmin vaimo, ei sun.

Uusimmat blogimerkinnät

Axentti - ikuinen rakkaus. <3Torstai 21.12.2006 17:39

1. Missä ikinä sä meet, tai mitä ikinä sä teet. Kotona mä ootan sua viel edelleen. Lähdit mun ovesta, tippu sormus sormesta, halusit perheen, mut mä tein virheen. Sua rakastan aivan liikaa, sen takii mä mun murheet hukutan viinaan. Mut ei se auta, en saa mielenrauhaa en haluu hakee mitään apua. En oo enää polvillani, pakko pysyy tolpillani. Haluan sult liikaa nyt, todellaki menetin sut, menetin kaike. Sä olit jotenki erilaine kiltti, ihana nainen, soita edes mulle joskus, ei taida tulla mitään onnellista loppuu. Haluun susta todellaki vielä kuulla, sitä ei voi mikään koskaan ikinä muuttaa. Oot mun rakas kulta, ku sun vieres mun sydän lyö tulta.

Kerto:
Wherever you go, whatever you do
I will be right here, waiting for you
Whatever it takes, or how my heart breaks
I will be right here waiting for you.

2. Öisin herään, ku mä sun nimee huudan. Kyllä kaikkee meistä puhutaan, mut ne on pelkkii huhuja. Puhukaan vaan kaikki ihan rauhas, kaipaan sua viel ku mä oon haudassa. En lakkaa sua ikinä kaipaamasta ja se ei oo varmaa vaan se on aivan varma. Teen miten haluut, parasta mulle on se, että kuuluu vain hyvää sulle.
Taas yks ilta mulla on puhelin kädessä, haluisin tietää mis oot ja mitä tekemässä. Sä olit mulle tärkeintä elämässä, nii paljon muistoja on siitä kesästä. En mä pärjää pakko on lopettaa, oon sitä mieltä että elämä opettaa. Jos mä voisin palata ajassa takasi, tulisin heti paikalla sun luo rakas.

Kerto:
Wherever you go, whatever you do
I will be right here, waiting for you
Whatever it takes, or how my heart breaks
I will be right here waiting for you.


Jotkut sanat voi sit olla väärin ku kirjotin tän tänne iha kuulemani perusteella, ku en löytäny sanoi mistää. "/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.