IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

DEAR DIARY.
Tänään on ollut hassunkurinen päivä. Olen oppinut jotain uutta :D
Ihmiset luulevat tietävänsä niiiiiin paljon, vaikka tosiasiassa eivät tiedä yyyyyyyyyhtään mitään :D Aika hassua, eikö?
Olet saanut uusia lukijoita. Tosiaan jotkut ovat jo vanhoja mutta he paljastuvat aina hippusen kerrallaan :D Eikö ole salaperäistä ja hauskaa?
Sellaiset lukijat ovat varmasti kivoja mielestäsi jotka kommentoivat myös sinulle ja pitävät teksteistäsi (jotka minä kirjoitin)! ;D Luulen että kumpikin meistä on sitä mieltä että ne joilla ei ole muuta tekemistä kuin vain kytätä, ovat melko nolifejä. Kuitenkin on aika kivaa tehdä heillekin sitten jotain elämää kirjoittamalla, eikö?
Kuitenkin nämä kommentoijat, lukijat ja kyttääjät eivät tiedä kaikkea. Eivät läheskään. Kaikkien elämässä on vähän suurempia, ja pienempiä salaisuuksia, ja asioita joista ei vain aina puhuta. Niinpä niin lukijat/kommentoijat/kyttääjät, ikävä tuottaa pettymys, mutta vaikka kuinka kyttäisitte, ette voi tietää kaikkea. Varmasti melko katkeraa?
Tämän ei ole siis mitenkään tarkoitus loukata, vaan pitää teidät ajan tasalla elämästämme! :)
Tässä siis puoli faktoja tämän päivän elämästäni jatkaakseni :
Oltiin tänään Parkanossa koko päivän :)
Käytiin shoppaamassa, vaikka köyhästä kaupungista ei suureksi suruksemme mitään löytynyt. Tuo ei kuitenkaan meidän päiväämme mitenkään lannistanut, vaan suuntasimme kohti Jennin ja Juhan kotia! Kun pääsimme sisään meitä odotti mukava seura, kuuma kahvi ja makeat, sekä suolaiset naposteltavat! :) En kuitenkaan päässyt heti nauttimaan moisista, vaan jutustelin vartin verran ihanaiseni kanssa puhelimessa.<3 Oli siis ihanaa.
Jennillä ja Juhalla viivyimme kaksi tuntia, ja oli oikein mukavaa, kerrassaan loistavaa.
Lähdimme siinä kuuden aikaan ajamaan Pomarkkua kohti, ja Pomarkussa viivyimme puolisen tuntia taas ihanaisen kahvi kupposen ääressä oikein mukavassa seurassa. :)
Kotona olimme siinä seitsämän aikaan ja katselin unisefin konsertin. Aika huonoa laatua, ettenkö sanoisi. :s
Nyt siis saavuin dataamaan keskuuteenne, mutta luulenpa hyvinkin, että kohta menen taas keskustelemaan ihanaisen kanssa puhelin välityksellä.<:
Niin, enpäs nyt sitten tässä enempää (valehtelekkaan) tai kerro totuuksia, vaan jätän teidät arvuuttelemaan mikä tosiaan on totta ja mikä ei! :)
Eikä siinä vielä kaikki! Koska kaikkea ei voi tietää! ;(((( :D

The end of story. Ihana päiväkirjani ja ihana minä itse kiitän seurastanne ja toivomme että viihdyitte lukiessanne/kyyttäämässä! <3 Kiitos ja hei!<3
<3:lla <amanda> messengeristä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.