IRC-Galleria

:))Torstai 21.01.2010 23:44

Vesimies

Ensivaikutelma
Vesimies antaa itsestään boheemin ensivaikutelman ja tällä kertaa ensivaikutelma myös osuu oikeaan. Villi vesimies rakastaa vapautta yli kaiken, joten hän saattaa kärsiä sitoutumisvaikeuksista. Mutta kun hän löytää sen oikean, hän on tälle ehdottoman uskollinen. Myös ystävilleen vesimies on aina lojaali. Vesimies ei voikaan sietää mustasukkaisuutta, sillä hänestä on äärimmäisen loukkaavaa, ettei häneen luoteta.

Pintaa syvemmältä
Luova vesimies yrittää aina saada ystävänsä värvättyä mukaansa omiin hulluihin tempauksiinsa. Koska hänellä on niin vahva tahto ikä hän ota sanaa "ei" kuuleviin korviinsa, hän useimmiten myös onnistuu siinä. Vesimiehen ehtymätön energia tuottaa joskus aivan päättömiä ideoita, mutta mukaan mahtuu myös aivan lyömättömiä innovaatioita. Vesimies rakastaa seikkailuja - ja niitä hänellä totisesti riittaa!

Loista entistä kirkkaammin
Sinun kannattaisi ehkä miettiä, miksi vapaus on sinulle niin tärkeää. Yritätkö kenties joskus luikerrella siihen vedoten vastuusta? Sitoutumalla asioihin saat niistä ehkä enemmän irti. Muista myös, että sinun on suotava myös muille sama vapaus, jota vaadit itsellesi.

Mitä edessä helmikuussa
Helmikuu on vesimiehelle yhtä hulinaa. Vaikka luvassa on myös mieluisia yllätyksiä, ihania hetkiä oman rakkaan kanssa ja hauskanpitoa kaveriporukalla, kiirettä piisaa ja stressiä pukkaa.

Kosmiset päivät
1.2. Varsinainen onnenpotku odottaa sinua
14.2. Tiedossa on kaikkien aikojen ystävänpäivä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.