IRC-Galleria

`ninnni

`ninnni

Tee iha mitä muuta vaan, mut älä rakastu muhun! Sua saattaa muuten sattua, sori muru!<3 ;>

Nais. :/Tiistai 15.01.2008 10:53

Murrr, lekuri si määräs kahenviikon saikulle ja sano, että jos kuitenkin meen kouluun niin se vastuu siirtyy mulle ja, että mikään vakuutus ei tule korvaamaan mitään, jos jotain sattuu sairasloman aikana koulussa tai jotenki kouluun liittyvässä tilanteessa, väärin!
Et jes, toisin sanottuna en viitti edes koittaa mennä sinne, mun tuurilla ja tällä selällä jotain sattuu!
No, nyt on sit tämmönen kahenviikon "loma", oikein rentouttava ja semmonen, et kuuluu nauttia oikein kunnolla. Ja vitut, selkää särkee käytännössä KOKO ajan, en vaan näytä sitä, jos kipu ei ylitä sitä tiettyä rajaa. :/

Saikku lapunmukaan mulla on jotain kivaa vikaa lanneselässä ja sit issiaksessa, myös mahdollisia välilevyn pullistumia saatanee löytyä, mut kuulemma, jos niit on niin n.90% paranee ittestää eikä tarvii hoitoo, mut jos tää on perinnöllistä niin todennäkösyys on suuri et tarvis myös hoitoa. Tänään pitäs varmaan soitella uudestaa sairaalalle ja varata kuvaus aika selkää varten, ku lähetekki on sinne laitettu.

Kyllä muute osaa vituttaa, ku näinkin nuorena saa tämmösii.!
Niin joo ja sit, jos en hoida tätä KUNNOLLA kuosiin, niin saatan kuulemma jossain vaiheessa lähtee nopeeta pinpanssilla kohti sairaalaa ja pahimmillaan sen sairaalan leikkaus salia. JES!

Sit, ku keksis viel jotain fiksua tekemistä koko kaheks viikkoo, niin olis ihan jees, mut voin myös nukkua, jos ei muuta! Mutta kaikesta huolimatta otan mielelläni vastaan ehdotuksia, mitä sitä tekis! :>

!!.SATTUU.!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.