IRC-Galleria

`ninnni

`ninnni

Tee iha mitä muuta vaan, mut älä rakastu muhun! Sua saattaa muuten sattua, sori muru!<3 ;>

[Ei aihetta]Maanantai 14.09.2009 20:07

Tossa, ku siivoili, niin ehti miettiikkin asioita.
Samal tajus sen, kuinka paljon parempi elämä on ollu sillo joskus, mut melkeimpä kaikki tyssäs pari vuotta sitte tammikuuhun.. Tai siis ei varsinaisesti, mut silti.. On sen jälkeenki ollu viel hyviä aikoja, mut aika vähän. :/ Mä niin haluisin takas -05 vuoteen ja erityisesti siihen kesään.<3
KESÄ 2005, NAM NAM !! <3
Tossa, ku kattelin vanhoi kuvii, niin tajusin sen et elämä on ihan oikeesti vaan yks iso saippua kupla, leikillä ja läpällähän niitäkin vaan puhallellaan ja samalla tavalla täällä eletään. Toiset on niin helppo unohtaa hetkessä, ja jättää tonne muistoihin, mut tässä hetkessä niitä ei voi pitää vaikka toisin lupaa. Tekisin mitä vaan, jos saisin palaa vanhaan. Sillo oltiin oikeesti ystäviä autettiin, tuettiin, kuunneltiin, nähtiin toisiimme ja vaikka mitä, ei ees tarvinnu olla mitään syytä, jos meni jonku tykö, mut nyt.. Ilman syytä ei enää tehdä mitää. PASKAA !! Tässä nähtii taas miten käy, ku joku muuttaa. Näin siinä käy nimenomaan. Mut onneks oikeesti, mulla on täällä uusia ystäviä ja muutenki oon onnellinen täällä. Mä koitin kyllä olla edelleen sinne yhteyksis, mut eipä ihmisluontoa voi pakottaa!

Nyt on aika kiva huone, ei iha heti uskois et mun, ku on näinkin siitiä. :D Haha, tarviis hakee vaan isiltä mun mattoja tänne, ku ei oo viel yhtää niin vähän hölmöö jotenki.. Kaappi/hylly tilaa sais olla tääl kyl enemmän. :D Mulla on viel purkamatta melkee täys jätesäkki, mis o liina vaatteit, mut ku ei ne oikee mahu mihkää, tai siis varmaan sais mahtuu, jos jaksais oikeesti keskittyä. :o :) Niin joo, ja si tarvis sielt isiltä hakee myös mun verhoja, sain yhen ihan huippu idean taas, mut käytännössä en tie milt se näyttää ja et onks mahollista toteuttaa, niinku oon suunnitellu.. :P Hihi, sehä selvii kokeilemalla. :)

Jep, jep juu !
MO TAAS !!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.