IRC-Galleria

{Fantsa}

{Fantsa}

Snadisti sadisti
Olipa kerran Konsta,10 vuotta. Hän oli erittäin vilkas,mikä johtui hänen murrosikäisistä ja äänekkäistä isoveljistään.Hänen mielikuvituksensa oli niin rajoittumaton ja avoin että koko lähipiiri kärsi siitä: hän nimittäin ei osannut missään tilanteessa pitää suutaan kiinni.
Eräänä päivänä perhe lähti autolla Lappiin. Autossa isä meinasi monesti ajaa ojaan kun ei pystynyt keskittymään Konstan terävien huomioitten takia. Veljet eivät auttaneet asiaa.Konsta väläytteli autossa hullunkurisia repliikkejä TV-ohjelmista. "Haluutsä turpaas mustamies?!" hän huuteli Ismo-repliikkejä. Isä säikähti ja ajoi ojaan jonkun spurgun päälle. Spurgun otsalohkossa oli naula. Silloin he ymmärsivät että olivat ajaneet Frankenstainin päälle. He repivät naulan lukkopihdeillä irti otsasta ja alkoivat herätellä spurgua hellästi sorkkaraudan kanssa. Konsta otti sorkkaraudan isän kädestä ja alkoi huitoa. Pää lensi haukan pesään.
He lähtivät hakemaan sitä mutta haukka tuli ja nappasi sen. Yhtäkkiä joku haukanmetsästäjä ampui singolla haukan ja pään. Pää selvisi ehjänä mutta haukasta tuli rumempi kuin Tom Kaulitzin letistä.
Konsta,pieni ja pirun pervo, soitteli veljiensä kanssa seksilinjoille. "Hei,onko hätäkeskus?" Konsta kysyi. Puhelimesta kuului jonkun mongolialaisen naisen ääntä. Silloin pojat tajusivat tilanneensa mongolialaisia prostituoituja.
Seuraavana aamuna kun Konsta kävi kusella hän tajusi että oven takaa kuuluu mongolialaisten mölinää. Konsta avasi munasillaan oven.
"Etsä perkele näe,että täällä ollaan kusella?!" hän huusi. Konsta ihmetteli, miten mongolialainen oli löytänyt Lappiin mutta päätti olla välittämättä.
"Mina olla huvin kouha" , selitti prostituoitu.
"Mina haluta saada raha minun perse".
Konsta ei ymmärtänyt hevonpaskaa mongolialaisen puheesta, joten alkoi läpsiä tätä pyllylle.
"Puhu suomea!" Konsta kiljui prostituoidulle.
Samassa Konstan isä tuli mökkiin.
"Mitä helvettiä täällä tapahtuu?!" hän karjui.
"No tuo helvetin huora selittää jotain siansaksaa ja horisee,että haluaa rahaa sen perseeseen",Konsta selitti isälleen.
"Niinkö?Saisinko minä laittaa?" isä sanoi kiihottuneena ja Konsta löi isäänsä turpaan niin että isä menetti tajuntansa, ja löi oven kiinni suoraan huoran nenän edestä. Ja meni suoraan vessaan jatkamaan kusemista.
Tehtyään kaikki tarpeensa Konsta lähti viimein pois vessasta. Helvetin huora oli vieläkin odottamassa. Huora hyökkäsi suoraan kohti Konstaa ja alkoi repimään Konstaa hiuksista. Konsta huusi :"ai perkele!", ja potkaisi huoraa päähän joka puhkesi. Konsta huomasi huoran pään olevan täynnä pähkinöitä. Hän alkoi tunkea pähkinöitä poron korvaan ja Konsta tunki kuolleen lumpun naapurin kukkapurkkiin, mutta naapuri näki sen ja lähti Tamppikseen.
"Teiltä ostin näitä helvetin orvokin siemeniä, ja yhtäkkiä täällä purkissa nousee mullasta jonkun mongolialaisen prostituoidun pää!Mitä helevettiä?!" naapuri huusi Tamppiksen puutarhapuolen myyjälle.
"Joo-o....Jaa.Tässä on ny varmaan tullu joku virhe näissä siemenlähetyksissä. Kun näitä tuolta Aasiasta tilataan niin sieltä tulee joskus vaikka mitä.", myyjä selitti ja naapuri sai uuden siemenpussin ja lähti kotiinsa.
Nyt kävi kuitenkin niin, että tästä pussista tuli irakilaisia terroristeja jotka ampuivat koko naapuruston, kaupungin ja lopulta itsensä. Se oli sen maailma loppu, vain Konsta jäi henkiin koska makasi vielä ojassa naapurin koiran kanssa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.