IRC-Galleria

{Mandu}

{Mandu}

ääni viittaa kivesten olemassaoloon ja valkomummukin on jo köllöttämässä patjalla paitsi ei semmossia

HAHAHAHAHAHAHAHAHA.......HA?Torstai 23.10.2008 22:30

Henri asteli suureen kodinhoitohuoneeseen. Hän näki edessään suuren hyrräävän pesukoneen, joka humisi ja höyrysi ja sen vieressä olevasta kuivausrummusta puhkui kuumaa hyväntuoksuista ilmaa. Ohjelma loppui ja Henri alkoi vihellellen työntää vaatteitaan sisään. Hän ei ensin kuullut askelia jotka lähestyivät häntä ja jotka pysähtyivät hänen taakseen.
Hän tunsi niskavilloissaan miten tumma kylmä varjo lankesi hänen ylleen.

"M-moi?" hän heitti epävarmasti olkansa yli, mutta ennen kuin hän ehti sanoa enää sanaakaan, häneen tartuttiin lujasti niskasta. suuri kylmä käsi Pusertui hänen lapaluidensa väliin samalla kun toinen tarttui erittäin kipeästi ja rajusti häntä tukasta.
Kädet pitivät kiinni lujasti ja riuhtaisivat sitten salamannopealla liikkeellä hänet päin pesukoneen avointa luukkua. Uudestaan uudestaan. räisk. räisk. räisk. Joka iskulla Henrin näkökenttä tuntui sumenevan, hän tunsi kuumotusta otsassaan, kun veri kerääntyi mustelmiksi otsaan ja viidennellä lyönnillä lämmin tahmea veri valui hänen silmilleen.

Seuraavassa hetkessä kun hänen tajuntansa alkoi jo hämärtyä hän tunsi miten hänen päänsä puskettiin pesukoneen rummun sisään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.