IRC-Galleria

{Mandu}

{Mandu}

ääni viittaa kivesten olemassaoloon ja valkomummukin on jo köllöttämässä patjalla paitsi ei semmossia

Voi Mopo.Torstai 18.06.2009 22:45

Topi raasu alkanut parantua. Eläinlääkärissä tyrkättiin sormi perseeseen, että "humm, eturauhasia arastaa (kyl siinä taitaa arastaa kaikkee muutaki samalla 8)) Kivut eivät siis johtuneet kipeästä jalasta suinkaan. Vanhalla 8-vuotiaalla herralla on itseasiassa tässä nyt kastraation riski, mutta näemmä näillä kaikenmaailman antibiooteilla ja kipulääkkeillä lähtenyt paranemaan.
Hältä otetiin verikoe sekä tietysti pissanäyte, siellä sitten juostiin keltaisen muovilapion kanssa koiran pippelin perässä minä ja äiti ;) OLI HENKISESTI HELVETIN HIENO OLO kun sain pari milliä lapioon. Oikeesti jotenkin loistava olo ihmisenä. Jotenki vaa.


Tiistai - 16.7

Kuuntelen Whtiney Houstonin levyä, kellä onkin "The Greatest Voice Of All"

Hilpaisen ostamaan marsuille C - vitamiini jauhetta (purkissa lukee RAKEITA WTF, vaik jauheena on..kuka jaksais valittaa siitäki) sekä järkyttävän purusäkin ja juoksen sen kanssa Koskikeskuksesta liikkeeseen. Riemukkaita katseita sain osakseni. Oli kuin ruumista olisi raahannut.

Illalla Sakarille ja hältä mopolla 20 km kaatosateessa ajamaan nurmikkoa mummonsa mökille. Siellä pannukakkua ja teetä <3 Oli helvetin kylmä. Perus Suomen kesää.




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.