IRC-Galleria

{Tupu}

{Tupu}

Facebookissa nykyisin enemmän.

Selaa blogimerkintöjä

Vanha Vuosi.......Lauantai 30.12.2006 13:55

lähenee kohti loppuaan.
Minulle vuosi 2006 jää pääasiallisesti mieleen hyvänä vuotena.
Sain koulutukseni vietyä loppuun..sain uuden työpaikan ensi vuoden alkupuolella alkaa työt..kunhan se työpaikka vaan valmistuu.Tehostetun valvonnan hoivakodissa aloitan työt,aikuisia potilaita on vain tuolla,nuorista vanhuksiin,ihan saattohoitoon asti ..eli vaativaa työtä,mielenterveysongelmia ym..Mikä parasta,työpaikkani on aivan "nurkan takana".
Sain ihania uusia ystäviä..........................Ihan ulkomaalaisiakin jopa..ja ihan gallerian ulkopuolisia,eli ei täällä treffattuja.Lämmin"suhde"kehittyi heihin,ovat siis rakkaita ystäviä..ainakin yksi heistä.
Vanhojen ystävieni kanssa välit ovat vain entisestään lämmenneet ja syventyneet kuluvan vuoden aikana..kiitos teille <3.Osalla on kuviakin täällä..siis ihan niillä mun liveystävilläkin jotka tuntee ja tietää minut gallerian ulkopuolellakin.
Naapurit,no ne on kyllä ihan the best ja paljon hauskaa on yhdessä koettu,ja tuettu toinen toisiamme vaikeina aikoina..Minulla on super hyper ihanat naapurit <3.Marko,Johanna,Riku,Jere,Vili,Tarja.Nuo ne läheisimmät naapurit.
Kun muistelen vuotta 2006 ,niin mieleeni tulee vain hyviä asioita,paljon hauskoja tapahtumia,ihania hetkiä ystävien ja rakkaiden kanssa.
Erityisesti Juhannus jäi lähtemättömästi mieleeni,silloin tapahtui niin paljon kaikenlaista ihanaa.
Onhan vuoteen mahtunut surullisiakin asioita,mutta ihme kyllä,niitä en edes enää muistele,Tähän vuoteen on mahtunut niin paljon hyvää,että se kumoaa nuo surulliset asiat..Hyviä asioita on paljon enemmän kuin ikäviä.
Loppu vuosi jää mieleen niin minun,kuin äitinikin kohdalle sattuneen onnenpotkun johdosta,kummallekkin tulla tupsahti sellaiset onnenpotkut,että oksat pois.
Toivottavasti vuosi 2007 on yhtä hyvä,ellei parempikin.♥♥♥♥♥♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.