IRC-Galleria

Horoskooppei Keskiviikko 22.10.2008 14:53

-Jenni

Terveen itsetunnon omaava Oinas ei juuri kysele muiden mielipiteitä päätöksiä tehdessään ja siksi Oinaita pidetään usein itsekkäinä ja jopa välinpitämättöminä ihmisinä.

Sodan Jumala Mars on Oinaan hallitseva planeetta ja siksi juuri Oinaat ovat kaikista merkeistä sotaisampia ja aggressiivisempia. Moni Oinas joutuu kuitenkin lapsuudessaan sen verran väärin ymmärretyksi ettei osaa vielä aikuisenakaan kunnolla ilmaista tunteitaan.

Oinaan heikkouksia ovat kiire ja hätiköinti, liiallinen itseluottamus ja karkeus. Hän ei harkitse, ei suunnittele pitkään eikä arvosta syvällisyyksiä tai hienouksia. Kiivaus, hillittömyys, aggressiivisuus ja tunteettomuus muita kohtaan kertovat Oinaasta, joka ei ole vielä löytänyt sopivaa ilmaisuväylää energioilleen.

Tapaturma-alttius vaivaa koheltavaa Oinasta ja etenkin pää on vahvasti vaaravyöhykkeellä. Oinas tarttuu tavallista helpommin myös lasiseen laulukirjaan eikä hermosavuja vetelevä Oinas ole myöskään mikään harvinaisuus.

-Niiin totta =)


-Emilia:

Neitsytlapsen tapa vaatia jotain itselleen poikkeaa varsin paljon muista eläinradan merkeistä. Sen sijaan, että kovaäänisesti vaatisi itselleen jotain, hän onkin hiljaa ja näennäisesti tyytyväinen aina kulloiseenkin tilanteeseen. Vaatimattomuudestaan huolimatta myös Neitsytlapsi tarvitsee turvallista syliä vähintään yhtä paljon kuin muunkin merkkiset lapset.

-en kyllä nyt oo ihan samaa mieeltä tästä =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.