IRC-Galleria

testien tuloksiiMaanantai 13.02.2006 19:58

http://www.demi.fi/testit.php << käykää tekee testei (:

millainen nukke olisit? >>
pisteitä 10.
Olet Bratz-nukke. Huumorintajusi ja hilpeät juttusi tekevät sinusta porukan keskipisteen. Olet aina valmiina pitämään hauskaa eikä seurassasi ole kellään tylsää! Rakastat bileitä, hyvää musaa ja matkustamista. Tyylisi on rock, etkä ole koskaan samannäköinen kaksi päivää peräkkäin. Hiuksesi ja meikkisi muuttuvat vähän väliä, mutta et pingota ulkonäöstä %u2013 voit ihan hyvin lähteä kaupungille vanhoissa verkkareissa. Asenne ratkaisee! Et anna kenenkään määräillä itseäsi, vaan olet oman elämäsi sankaritar. Haaveilet julkisuudesta %u2013 sinusta tullaan vielä kuulemaan!

oletko riippuvainen kännykästä? >>
pisteitä 12.
Sinulle puhelin on käypä työkalu. Se on pelastanut sinut monesta pinteestä, etkä käsitä, kuinka ennen tultiin toimeen ilman kännykkää. Osaat kuitenkin laittaa sen pois päältä, etkä ylitä saldorajaasi joka kuukausi. Suhtautumisesi on terve ja tyypillinen. Eläköön tekstarit!

oletko taikauskoinen? >>
pisteitä14.
Asetat useimmiten järjen tunteiden edelle, mutta horoskoopit ja kuudennet aistit kiehtovat sinua. Sinussa on juuri sen verran taikauskoisuutta, ettet mielelläsi levittele hyviä uutisia ympäriinsä, ennen kuin voi olla varma, ettei mikään mene pieleen. Joskus mietit, mahtavatko näkemäsi unet tai lukemasi ennustukset toteutua. Tiedät kuitenkin, ettei henkimaailman asioihin kannata suhtautua haudanvakavasti – sinulle ne ovat hilpeää ajankulua, joka piristää päivää. Oikea asenne!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.