IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 02.09.2007 01:01

Ensimmäinen äitiyslomapäivä alko ihan mukavasti=)
Päivällä iski joku väsymyskohtaus enkä jaksanu nousta ees sängystä monee tuntii. Sitte mä päätin piristyä ja vetelin tyrnejä (kiitos erään Herra Winsesterin joka sai mut sietämään tyrnejä niide ihme viina+tyrnimehu sekotustes takia) ja lähdin porukoide kans merelle kalaan. Oli pirun kivaa.
Jos mä olisin joskus 15 kesäsen tajunnu et omien porukoide kans voi olla tosi mukavaa ni ehkä en olis ollu aina kännissä =) kiva tajuta asiat aina liia myöhää. Olis meinaa mont kertaa ollu paljo kivempaa istuu koton porukoide kans ku oksentaa jonnekki puskaa.
Hah, sanoin isukil tänää et on tasan viis viikkoo mun laskettuu aikaa ni se alko voivottelee et millee hän kestää tän loppuodotuksen=) Ihanko sillä ny kauheen vaikeetaki olis.
Sain vihdoinki ostettuu vauvalle kaikki suurimmat ostokset. Kaikkee pientä ostettavaa kyl viel riittää. Hyvä vaan, et on ees jotan tekemistä.
Yritän kovasti aatella et ei enää kauaa ku pikkunen syntyy, mut miks se silti tuntuu nii ikuisuudelta. Mä niin haluisin et se tulis jo=)
Jeps, kaikin puolin tää mamma on aikas onnellinen tapaus, ainoastaan yks ihminen tällä hetkel tekee mut vähän surulliseks aina välillä, mut ei voi mitää=)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.