IRC-Galleria

|GIA|

|GIA|

¨I'm A King And You are The Queen¨ <3

Selaa blogimerkintöjä

Miksi ihmiset pelkää? Miksi pelkää olla oma itsensä? Olkaa pliis omia itsiänne, ihan rohkeesti. Elämä on liian lyhyt pelleilylle. Olkaa sitä mitä ootte, ikuisesti<3 aina on ihmisiä rinnalla, kun on oma itsensä, niin se on <3 kukaan ei jäisi yksin, ei yksikään. Älkää tehkö mitään mikä on teidän mielestä on väärin tai tuntuu väärältä... Kaikki mitä sydämesi sanoo sinulle, se on oikein, mitä mielesi käskee on väärin. Äläkä ajattele mitä muut ajattelee vaan ajattele sitä mitä sydämesi sanoo. Muuten teet suuria virheitä, jos menet muiden tahdon mukaan. Ne elävät omaa elämäänsä ja sinä omaasi, älä anna kenenkään määrätä sinun elämääsi. Sinä päätät elämäsi kulun, onko se onnea vai surua.
Täytyy olla vahva tahot, että pääsee tavoitteisiinsa on ne sitten vaikka ihan mahdottomien tuntusia. Ne voi jokainen toteutua jos vain yrität ja kuuntelet sydäntäsi. Tämä elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi, ei ole aikaa pelätä, ei ole aikaa kusetuksille, sen ajan mitä elät. Voit jättää ikuisen muiston sinusta koko maailamalle, se voi olla hyvä muisto tai todella paska muisto. Sinä päätät senkin. Sillä se on sinun elämäsi. Ole hellä, näytä ihmisille mistä sinut on tehty, näytä vahvuutesi koko maailmalle, luja tahtosi ja suuri rakkautesi. Rakasta rakkaitasi yli kaiken, tee heille vain hyvää auta heitä tilanteessa kuin tilantteessa, palvele heitä. Vihaa, vihamiestäsi, Näytä hänelle että sinua ei kiinnosta pätkän paskaa mitä hän on sinusta mieltä, tai jos hänelle ei kelpaa sinun laisesi ihminen hyvä vain, ei olisi kiva jos kaikki pitäisivät sinusta, silloin sinulla ei olisi ollenkaan rauhaa. Joten kaikkia ihmisiä ei pidä rakastaa, joitakin pitää vihata, vaikka se kauhealta kuullostaakin, mutta niin se menee. Jos jotkut eivät miellytä niin sille ei voi mitään. Niin se vain aina menee.

Mutta ennen kaikkea rakasta, rakasta, rakasta, se on parasta tässä elämässä, RAKKAUS, voiko ihanampaa asiaa olla. Oli se mitä rakkautta tahansa, ole oma itsesi ja rakasta rakastasi. Näytä hänelle kuinka paljon rakastat, osoita se hänelle, pidä hänestä kiinni äläkä koskaan päästä irti ! ÄLÄ KOSKAAN ! sillä rakkaus on suurinta tässä elämässä, se on ikuista jos vain on vahva tahto ja todella rakastaa. Silloin olet elänyt onnellisen elämän kun on rakkaus rinnallasi, se ei koskaan lopu. Sillä kun kuolet se rakkaus silti sydämessäsi on, se sykkii vasten arkkua. Se sykkii ikuisesti !

By: Miss_Prince

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.