IRC-Galleria

Jag talar bara svenska. Tiistai 29.07.2008 19:19

yyyyMaanantai 28.07.2008 19:35

Tänää sit tosiaa olin koulus ensimmäistä päivää. Aamul vähän oli väsyny ku olin täs pari viikkoo töitten jälkee taas tottunu heää myöhemmi, mut eipä muute sen suurempii ongelmii ollu.:D Ihan kivalt tuntuu meijän ryhmä ja ruotsiki tuntuu sujuvan, vaikken sitä kesän aikan lukenukkaa yhtää. Suunnitelmis kyl oli, et olisin lukenu jotai sanoi, mut hyvinhä täs ehtii enne yo-kirjotuksii :'D noo, onneks ruotsi on kuitenki helppo kieli ja tänää kaikki harjotukset meni iha hyvi, osa viel paremmin.. Täs kahdes viikos pitäs viel lukee pari psykan kirjaa läpi ennen ku koulu alkaa. Nyt on kyl ollu nii kiva ilma et voi lukee ulkona ja ottaa samal aurinkoo :) Yhdistyy siinäki sit huvi ja hyöty :D Ja psykaa kyl onneks ehtii lukee ku kirjotan sen vast keväällä :D Nyt vaa pitää keskittyy svenskaa c(:

Huhhuhh..Lauantai 26.07.2008 19:22

Tänää oon sit kotiutunu Lapist. Oli kyl iha huippuu ja kerranki tuntus siltä et oltais oltu siel paljon kauemmin mitä oikeesti oltii. Ainoo huono puoli koko matkas oli ne junamatkat!! Sellases rynkytykses ei kyl pysty nukkuu Erkkikää! Ja varsinki tos takastulomatkal mul ja jossul oli joku sellane hytti et se kolina kuulu viel paremmi mitä menomatkal. Sit Rovaniemen cittaris on aika p*skaa henkilökuntaa, mut onneks sentää Lidl:n myyjät osaa hommansa ;DD Ainii ja yks huonopuoli(?) tos matkas oli se et me ei nähty jossun kans yhtää ainoota poroo!:DD No, onneks Salla oli meijän oma rrreindeerrrrr ;) Rahaa palo ihan kiitettävästi, mut ei se haittaa ku oli kuitenki nii kivaa :) Ja sit se yks ilta tekaril jää vaan mun, sallan, jossun ja randomien väliseks asiaks!! ::D Joo, mut näkyy sit taas Sallan kans talvel tai ainaki sit taas ens kesän, toivottavasti.. <3 Nyt meikä siirtyy taka-alalle ja alkaa valmistautuu henkisesti elolukioon, joka alkaa maanantaina klo. 8.30.. Huohh..

jejj.Perjantai 18.07.2008 16:37

Tänää sit lähetää jossun kans Rovaniemel. Juna lähtee Turust yhdeksä aikaa ja sit huome ollaa joskus aamul peril. :D Vähä kivaaaa :D Vuos aikaa siit ku oon viimeks ollu lapis :) nyt vähä enemmä aikaa ku viimeks :D jeejee. Näkyy sit ku tullaa takasi c(: tai no nii.. MÄ PÄÄSEN ISTUU IHANAA KOULUU! on ollu jo nii ikävä sitäki paikkaa kesäl.. ja ketut on! :D Mut nyt ei ajatella muuta ku tota reissuu, mmoooaaa.

melkeen pakattu!Torstai 17.07.2008 19:22

mnoo.Torstai 17.07.2008 02:13

1. Mitä sanoit aamulla ensimmäisenä itsellesi/äidille/isälle/kaverille (ei saa olla "Hyvää huomenta!")
- nauroin ku joku puhelinmyyjä soitti sussul ja me herättii siihe :'D

2. Mikä on/oli tänä aamuna ensimmäinen tunne, jonka tunsit herätessäsi?
- vähä väsyny.

3. Oliko sinulla herätessäsi tänä aamuna ongelmia?
- ainahan mulla :DD

4. Missä järjestyksessä teet nämä asiat aamulla: vessassa käynti, syöminen, pukeminen, sängyn petaaminen?
- vessa, pukeminen, sängyn petaus ja en koskaa syö aamusi mitää

5. Mitä mieluiten söisit näistä loppuelämäsi, jos ei olisi muuta ruokaa olemassa (max.1): nakkikeittoa, makaroonilaatikkoa, spagettia ja jauhelihakastiketta, kaalilaatikkoa, nakkeja ja perunamuussia vai kalakeittoa?
- en kyl mitää.

6. Tapaat idolisi matkalla kauppaan. Mitä teet?
- lål

7. a) Tiedätkö kuka on Emppu Vuorinen?
- öö, en? :D

b) Jos tiedät, mitä mieltä olet hänestä?
- joo o

8. Kumpaan uskot enemmän: Joulupukkiin vai Jumalaan?
- joulupukkii tietty

9. Mikä olisi nimesi jos otat äitisi äidin toisen nimen, nuorimman serkkusi etunimen (tytöille nuorin tyttö ja pojille nuorin poika) ja opettajasi/luokanvalvojasi sukunimen?
- Meeri Jaana Suominen

10. Kerro/arvaa mitä tämä lause on suomeksi: Ich habe eine banana und die banana ist gelb.
- minä syön aina banaania ja banaani on keltainen?? :
D

11. Jos olisit valtio, mikä valtio olisit?
- hah, en tiiä :DD

12. Tähdet vai kuu?
- tähdet

13. Oletko muodin perässä kulkija, edellä kulkija, matkassa kulkija vai etkö kulje ollenkaan sen mukana?
- noist varmaa toi ei ollenkaa

14. Puma vai Adidas?
- vähä molemmat :D

15. Saatko kielen rullalle?
- saan

16. Minkä merkkinen kamera sinulla on? Vai onko ollenkaan kameraa?
- toine on vissii olympus ja toine sony.

17. Minkä näistä tunnetiloista ihmiset näkevät yleensä kasvoillasi: Ilo, suru, viha, onnellisuus, nauru, nolous, hulluus?
- riippuu vähä tilanteest

18. Mansikka- vai vadelmakakku?
- mansikka

19. Kumpi on mielestäsi tärkeämpää: hampaiden pesu aamulla vai illalla?
- molemmil?

20. Miu vai mau?
- miu

21. Kirjoita sana "innostunut sonni" väärinpäin
- innostunut sonni. ei onneks vanha.

22. Kumpi on parempi, auringonnousu vai lasku?
- lasku

23. Mitä lompakkosi sisältää tällä hetkellä?
- erittäin paljo kaiken näköst muut paitsi rahaa :---D

24. Miltä nyt tuntuu?
- mikäs tässä dataillessa :D

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.07.2008 20:36

KETUTTAAKO???

KYLLÄ, JA ERITTÄIN PALJON!!

että sellanen reissu tällä kertaa.Tiistai 15.07.2008 14:23

Huhhuh mikä reissu yöl Mian kans :D Tulipahan tos puol yhden aikaa mielee et lähetää Särkijärvel uimaa. No siin sit pakattii kamat reppuu ja sit lähettii skotun kans menee, ku saatii se ens pitkällisen yrityksen jälkee käyntii ::D Koko matka vähä jännättii et riittääks bensa, mut hyvi riitti, takastulomatkal heitettii sit viel vähä keskustalenkkiiki :D Vähä särkijärvel alko jännittää ku ei meinannu skotu enää lähtee käyntii ja me oltii kahdestaa siel mettän keskel :D Noo, kyl se onneks siit sit lähti ja oltii sit meil takas joskus puol kolmen aikaa aamuyöl :D Ainaki särkkiksel oli lämmint vettä ::D Täytyy ottaa joku kerta uusiks ;))

.Maanantai 14.07.2008 21:02

4 päivää viel c(: pitää alkaa koht jo pakkaa ::D Huome hiuste värjäyksee ja sen jälkee tyttöjen kaa vähä juhlii =DD on se kesä vaa nii kiva :D<33

Viikko<33Lauantai 12.07.2008 00:34