IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 21.08.2009 01:03

juu tänää jatku kyntö ja mun piti tehä jokamiehenalotus sarka-auralla. otti vähä koville mut ei se ny niin kauheesti kussu se homma. moukan tuuria. ruokatunnil mua väskäs niin kauhiasti et kävin mazdas ottaa pienet torkut. vähä ihmiset varmaa katto ohikulkies ku muija kuorsaa ovi auki keskellä parkkipaikkaa.. oh well. parempi se ku nukahtaa tunnil. iltapäiväl oli sitte puimista. se oli aikas kivaa. kauhia ku se puimuri kääntyy pienes tilas! jos yrittääsin ajaa tiel ni oisin varmaa ojas ku yliohjaisin :D. oltii pellol melki viitee asti, huomen pääsee sit vähä aikasemmi lähtee kotia ja kerkee ehkä jopa käymää ratsastaas. wow. siis jos jaksan pakkaa ja tiskaa nytte. vähä vaikuttaa epätodennäköseltä.
jey huippuu, kurkistelin opettajan autos vähä ku se kuunteli radio rockii et mil taajuudel kuuluu ja ny mazdaski rokki raikaa. ja kämpäs. <3
kävin eilen kävellen kiertääs vähä forssaa. mä kävellen :O. tääl on kyl nättii. tykkään mun kämpäst<3 vaik tääl kyl kaikuu ja on vähä turhan hiljasta. ehkä se siittä ku saa vähä mattoo lattiaan ja muuta kukkuu.
tänään kävin seikkaalees mazdan kaa keskustas. etin citymarketin ja lidlin. ostin ihan sairaan pahaa pitsaa yök ei enää ikinä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.