IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

MITÄ MÄ NYT SANOIN? Nainen saattaa kuulla kysymyksen eri tavalla kuin mies on sen tarkoittanut.


Mikä vastakkaisessa sukupuolessa ihmetyttää?
Mies kysyy: "Meneekö sinulle vielä kauan?"

Miksi tämä kysymys saattaa ärsyttää?

Nainen kuulee: "Mikä siellä oikein kestää? Täällä minä odotan autossa kun sinä vielä kerran tarkistat kahvinkeitintä, paketoit lahjaa, vaihdat vaatteita, puhut äitisi kanssa puhelimessa, lukitset ovia..."

Kysymys osoittaa, että mies ei ymmärrä, mitä kaikkea täytyy tehdä jotta päästään lähtemään kotoa - ja tämä kaikki tehdään yhteiseksi hyväksi. Jos tehtävät jättää miehen hoidettavaksi, saatetaan päätyä tädin synttäreille ilman lahjaa tai matkalle ilman vaippoja vauvalle. Pahimmassa tapauksessa talo syttyy palamaan koska silitysrauta oli jäänyt päälle.

Mies kysyy: "Pitäisikö sinun alkaa taas harrastaa juoksemista?"

Miksi tämä kysymys saattaa ärsyttää?

Nainen kuulee: "Sinä se vaan lihot ja luulen että se johtuu liikunnan puutteesta. Liho vielä pari kiloa ja tämä poika häipyy."

Kysymys saa naisen tuntemaan, että häntä ohjaillaan sen suhteen, miltä hänen tulisi näyttää ja miten pukeutua jotta hänet hyväksytään.

Mies kysyy: "Mitä on ruuaksi?"

Miksi tämä kysymys saattaa ärsyttää?

Nainen kuulee: "Sinun paikkasi on keittiössä. Ei haittaa, vaikka olet päivän töissä kuten minä, illallinen on sinun vastuullasi ja minulla on nälkä."

Kuullessaan tämän kysymyksen naisesta saattaa tuntua, että mies vähättelee hänen työtänsä ajatellen, että kotitaloustyöt ovat yhä naisen harteilla, vaikka hän käy yhtä lailla töissä kuin mies.

Mies kysyy: "Minkälainen oli edellinen miesystäväsi?"

Miksi tämä kysymys saattaa ärsyttää?

Nainen kuulee: "En pidä ajatuksesta että olet ollut kenenkään muun kanssa kuin minun, vaikka en edes tuntenut sinua silloin. Haluan vain kuulla että exäsi oli törppö, huono sängyssä, ei pystynyt pitämään työpaikkaansa eikä tullut toimeen perheesi kanssa."

Entiset kumppanit ovat yksityisasia, joista ei sovi huudella. Kun nainen ei kerro entisistä heiloistaan, mies saattaa kuvitella, että naisella on jotain salattavaa. Meillä kaikilla on kuitenkin salaisuuksia ja yksityisiä muistoja, joita emme jaa kenenkään kanssa.

Mies kysyy: "Kuka tuo mies oli kenen kanssa puhuit?"

Miksi tämä kysymys saattaa ärsyttää?

Nainen kuulee: "En luota sinuun enkä pidä siitä että juttelet muiden miesten kanssa. Sinä olet minun, älä unohda sitä."

Kysymys saa naisen tuntemaan, että häntä kohdellaan kuin omaisuutta. Kaikki tarvitsevat ystäviä ja naiset eivät halua sänkyyn jokaisen miehen kanssa jolle he hymyilevät.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.