IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

kuoleman omaSunnuntai 06.09.2009 20:08

sirkus oli mahtava, piti siit hehkuttaa tänne mutten koskaa jaksanukka vaivautua koneel asti :'DD
torstaina oli normihengaus päivä. salkkarit bubissa ja sit käytii karsinas pitkästä pitkästä aikaa, mut soli aika tyhjä. ja vähä sitä sun tätä oli ja sit mentii psyko kakkost kattomaa loimaal edgarii, ku eka tyyppi kuoli ni sit lähettii mellilään kuutamouinnille. se oli pelottavan karmeeta hyi.

Perjantai oli perus kuskausvitutusperjantai. Toki ennen ku lähin mihinkä kauemmas ni kävästii ninan kans riihikellaris syömäs pähkinöi, joku random tuli ja sano et näytän iha vallankumouksen johtajalt <virne> olin otettu vaikkei se ollukka kuulemma kohteliaisuus. ja lauantain oltii uimas hirvihovis joka oli ihan jees... ja sit joo toi toi olin aika virG illal ku vähäsen maistelin, ja vittuku olis ollu riikan tuparit turQses ja taijan pippalot mettäs mutku ei jaksanu lähtee ajaa tuolt hevonkuusest mihinkää päin ni join vaa sit siel :'DDD

tänään ollu aika lame kans ja palasin juuri isälle kiesiltä. viimenen top viikko alkaa huomenna höh, ja sit joutuu/pääsee taas kouluun. toivottavast ei tuu liikaa kaikkee mielee meikän vanhasta tutusta ja turvallisesta elämästä, ku tosa kesän aikana pistin vähä kaiken uusiks O_O (lue: paskaks, noei :'D).


hiki on kova, olen varmaan kipeä. Ps. eka vkl pitkästä aikaa ku en kattonu yhtään leffaa ;O

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.