IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ROADRACINGSunnuntai 18.05.2008 20:33

Ranskan kisat oli vähän huonoja tuloksellisesti. Poikkeuksena tällä kertaa 125 kuutioiset. Aloitettiin kuivalla ja päästiin melkein loppuun asti kunnes alkoi sataa vettä ja laitettiin kisa seis. Viisi viimeistä kerrosta ajettiin sitten märällä. Meinasin jo kirota vesisateen, kun Talmacsi ajoi karkuun kärjessä, mutta eipä tarvinnutkaan. Lähes samalla hetkellä se kaatui!! x) Heehehhee! Jes. Lopulta saatiin suomalaisvoittaja kun di Meglio ajoi maaliin ensimmäisienä, hyvä, hyvä! :) Kakkonen oli Smith ja Terol kolmas. Gadea kai sitten kaatui tai jotain. Ei ainakaan näkynyt kudentoista parhaan joukossa. :( Pääasia on kummiskin, että Tallero ei saanut pojon pojoa! Kiire tulee, jos meinaa uusia mestaruutensa. Mestaruutta johtaa di Meglio kahdeksan pisteen erolla kakkoseen (Terol) ja Tallero on sijalla 10 ja 42 pistettä Miken perässä.
250 ajettiin sitten kuivalla märällä radalla. Debon ajoi paalulta helppoon voittoon, mutta takana taisteltiin. Aoyama, Takahashi, Simon, Kallio, Pasini, Simoncelli ja Poggiali. Mukava nähdä Manueli taas mukana top kympissä. :) Bautista sai vissiin tosi huonon lähdön ja kisa oli sitten siinä. Kakkospaikan vei lopulta ilmiömäisillä kahdella viimeisellä kierroksella Simoncelli. Pasini oli kolmas, Takahashi neljäs ja Kallio viides. Bautista onnistui saamaan kaksi pistettä ollen 14. Kallion MM-johto Pasiniin kutistui 16 pisteeseen.
Motogp ajettiin täysin kuivalla radalla, kunnes... Rossi painoi kärkeen ja Stoner, Pedrosa ja Edwards yrtittivät pysyä perässä, muttei onnistunut. Sitten se helv*tin Lorenzo... On se ***kele, että molemman nilkat murtuneinakin se vaan tulee sieltä ja ohittaa kaikki!! >( Ei se sentää Rossia kiinni saanut... Kisan loppupuolella alkoi sitten sataa, mutta vain kaksi meni vaihtamaan pyörän. Melandri, koska oli viimeisenä ja tallikaveri Stoner, koska pyörä hajosi. Rossi otti 90. voittonsa. 2. Lore... 3. Edwards 4. Pedrosa. De Angelis oli 12. ja Melandri 15. Stoner oli lopulta viimeinen maaliin ajanut sijalla 16. MM:ää johtaakin tällä kertaa Rossi ja kolmen pisteen päässä Lore ja Dani. Tämä vuosi on Pedrosan vuosi, ***kele!