IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 31.03.2009 20:05

Joo tota tässä tulee monen päivän jutut ku oon ollut vähän innoton kirjottaa ja en oo oikeen kerenny ees. Eli 20.3 oli kauhee ylläri kullalle. Me oltiin varattu matka melkein kuukaus ennen ja salailu oli ensi luokkasta mitä nyt urre vähän lipsautteli tossa loppu vaiheella. No perjantaina G oli hyvässä uskossa et mennään paulalle ja helille alottelee ja sit siitä baariin illalla. No mentiin Helille ja Paulalle pikkasen sivistyneesti nautiskelee ja siinä jauhettiin kaikenlaista. seiskan aikoihin me vedettiin G:lle mp3 soitin korville, työmies kuulokkeet perään ja ihan sokox silmät. Raahattiin se autoon ja kuski vei satamaan. Satamassa ihmisillä oli hauskaa ku yx oli ihan sokkona. No sit talutettiin se laivaan kaveriporukalla ja avattiin korvat...laulettiin paljon onnee vaan ja sit avattiin silmät. Siit alko mukava risteily porukalla. Oli muuten synttäri kakku ja kaikki.
Oli kyllä tosi mukavaa ja porukka oli mitä mainioin. Tissit oli maailman paras keskustelun aihe...siitä alko saada jo sakkoo kun sen mainitsi. Tiukassa sivu tuulessa sit lauantaina laivasta ulos ja heitettiin kotiin tavarat ja samantien Samin syndeille Harittuun. Ilmanen viina on aina petollista. Oli kiva nähä ihmisii joita ei ollu vähään aikaan nähny. Kaupunkiin sit jatkaa suxesiin. Sunnuntaina täytyy myöntää että oli aika rekan alle jäänyt olo mutta hauska v-loppu oli kuitenkin.

26.3 oli sit mun kullan synttärit ja toinen ylläri oli et raahattiin se sit hesaan. Käytiin Bulevardilla syömässä ja teatterissa kattoo yx esitys...se oli ihan hyvä mut vähän ahdistava.

28.3 oltiin sit kattoo Robin ja kumpp. keikkaa klubilla ja yöllä vaihdoin hameessa ja saappaissa autoon vara rengasta perse pystyssä..oli varmaan näky :D

Eilen varattiin sveitsiin lennot kahex viikox ja odotan ihan hemmetisti että pääsee taas sinne

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.