IRC-Galleria

-Alfonzo-

-Alfonzo-

I must keep reminding myself of this..
Palaan blogioimiseen tällä kertaa hieman iloisemmilla asioilla (kyl mä salee sen Shrekinki chekkaan hei se on SHREKI), kuin viimeksi (maailmaparantajaaapo on lukittu piirongin laatikkoon lahjapaperien ja teippien sekaan) ja keskityn seikkailuuni kaverini kanssa kummallisessa rakennuskompleksissa, joka on nimetty maailman hintahtavimman linnun mukaan.
Kävin tänään katsomassa superspesiaaliystäväni Andrew Wilkinsonin kanssa leffapätkää. Tämä ei ollut ihan mikä tahansa filmi, vaan tämä oli uusi versio vanhasta leffasta, joka perustui vanhaan kirjaan (koska suomalainen ei tajua ensimmäisellä kerralla). Tämän leffan nimi oli "Täällä Pohjantähden Alla." Odota hetki! Tiedän tasan tarkkan mitä ajattelet... ajattelet "Hei, oi suuri Alfon'd, aurinkokuninkaamme ja rajattoman inspiraation kimmeltävä majakka, miten joku niin cool ja RAD ja uskomattoman PUTKIMAINEN (tubular) voi katsoa sellaisen elokuvan? Eiks tollaset oo, tsk.. VANHOILLE ihmisille?!" Noh huono ystäväni, joka kyseenalaistat harkintakykyäni, minun oli pakko, sillä äikänmaikka pakotti (se on osa kurssisuoritusta). Elokuva oli todella pitkä (reilut 3 tuntii :O) ja kävi vähän tylsäksi, mutta oli oikeastaan aika hyvä.. olin nähnyt sen vanhan ja noh.. se oli vanha.. tässä uudessa oli sitä ison maailman (lue: ison budjetin) glamååria ja dramatiikkaa ja yksi juttu oli hyvin tuotu elokuvassa esille: kaikki ihmiset tuolloin olivat poikkeuksellisen rumia siin myös valkastiin punikkei ja oltiin vanhanaikasii ja torppareit ja oli KTHXBAI RIENTOa ja oli taistelua.. hyh.
En pysty pukemaan seuraavaa sanoiksi, joten lievästi seksikkäämpi alter-egoni tekee sen puolestani englanniski ja 3-D:nä!
Täällä Pohjantähden Alla has a lot of critical umm.. acclaim? Right? But it's not good, right? Right.. See cause the title is very misleading, cause it makes you think it's about stars, but it isn't! It's about war, social class and humanity, whooah humanity! Now if you asked your buddy to see this film with you and said it's about stars, he'd tell you to go suck a lemon. So if you'd tell your mom you're going to see this movie about stars by yourself she'd tell you to go outside and make friends, and she'd be right!
Se on minun puheeni! Se on minun viikset!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.