IRC-Galleria

-Bounce

-Bounce

ei osaa käyttää tätä uutta kakkaa kalleriaa :(

[Ei aihetta]Sunnuntai 07.09.2008 22:01

hellyrei!
oli kyllä aika mieleenpainuva toi 4n pvän reissu turussa. äskettäin vasta tulin kotia ja voin kertoa,
että väsyttää aika jumalattomasti!
ekana päivänä ei hirveesti ehditty shoppaileen tai muuta, pyöräiltiin kumppaneitten kans turun ikeaan ja koko reissu kesti sitte lähemmäs viittä tuntia. oltiinki kotia tulles sitte niin loppu ettei enää
jaksettu paljoo värkätä illemmasta ku lähinnä kattoo telkkua ja repeillä huonoille jutuille:)
seuraavana aamuna oli aikane herätys, ku lähettiin jo aamu7n aikoihin satamaan oottamaan risteilylle pääsyä.. hannan kans otettiin kyllä risteilystä koko ilo irti; kello näytti vajaa kahtatoist aamupäivästä ja molemmat oltiin jo kivasti päisään:D johtuen että päätettiin lähinnä läpällä kokeilla baaritiskiltä tilaamista ja yllättävän hyvin onnistu, sainki tilattuu=)
liian nopeesti vaan meni, illasta bongattiin kaks erittäin mukavaa kaverusta seuraks ja rupateltiin keulassa siihen saakka,et oli aika vaihtaa maisemat laivasta turun rannan puolelle.
junamatkat olivat kans aika parasta, mut niistä ehkä mainittakoot vaan että väsyneinä ihmiset jaksaa nauraa ylihuonoillekki jutuille! tai nojaa, ainaki me muittenki edestä:'D kungfu fighting!
mut pitää täst varmaan pikkuhiljaa lähtee purkamaan kamppeita, ja kattoon jos huomiselle ois jotain aherrettavaa kouluun:b

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.