IRC-Galleria

Big Brother 2008!Keskiviikko 27.08.2008 14:59

Eilen se taas alkoi, nimittäin BB jota ihme kyllä odottelin jo innokkaasti. En ole ikinä ollut täysin BB:n lumoissa, mutta nyt oli hankittava jopa 24/7:D no eilen sitä tulikin kytättyä tehokkaasti, että millon se alkaa. Risto tuli ensimmäisenä taloon hieman 8 jälkeen illalla. Siitä sitä tulikin katottua ryhmän toimintaa jonnekin 23.30 asti. Mikolla meinas mennä hermot kun se ei päässy pelaamaan pleikkaa:D BB:n Minnahan on täältä galtsusta tuttu naama, jonka heti huomasinkin kun hän saapui taloon. Melko rempseetä meininkiä näyttää hänen osaltaan olevan:)

Ystäväni Satu-Maarit tunnisti taas Andreaksen, joka on ollut töissä laivalla bingoisäntänä tms. S-M oli tanssinu kuulemma Michael Jacksonin tahtiin Andreaksen kanssa jotain turkulaista pingviinitanssia, eli tässähän ollaan taas melkein sukua julkkikselle:D no jos ei nyt sentään..Ryhmä vaikuttaa tulevan toimeen, tosin vastahan tämä alkoi. "Kuherruskuukausi" on vielä käynnissä, kunnes ajan myötä alkaa porukalla hermo pettämään kanssaeläjien suhteen. Eilen oli ollu kovat bileet, iltapäivälehtien mukaan ORGIAT:D ja tänä aamuna porukka köllötteli krapulassa, kun avasin telkun. Kattelin menoo toisella silmällä ja toisella seurasin verkko-oppimistuntia webexissä:) Pitää tänään kattoo subilta eilisillan kooste..

mutta sitä ennen vielä iltapäivä menee opiskellessa ja koulullakin täytyy piipahtaa..Jes,ens viikolla alkaa työssäoppiminen Puijonlaakson päiväkodissa, joka kestää 1.9-7.11.08. Sitten suunta kohti Saksaa..

ja Isoveli valvoo..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.