IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Uusi todistusTiistai 03.06.2008 18:25

jooh kympille mentäessä keskiarvo oli 7.1 ja nyt laskujeni mukaan se on 7.9

aineet jotka nostin oli:

Äidinkieli 7 -> 8
Matikka 5 -> 7
Uskonto 7 -> 8
Fysiikka 5 -> 6
Kemia 7-> 8
Kuvis 8 -> 10

kuviksestakin on olemassa pakollinen ja valinnainen ja todistukseen laitettiin vain yksi numero vaikka nostin vallinaisen että pakollisen kympiksi.. SE JÄI IHMETTYTÄMÄÄN! vai sisältyykö toho molmmat numerot tai jotai.. ja jos sisältyy ni keskiarvoni kuuluu olla 8.1 ja jos EI sisälly ni olenko käyny vallinaisen kuviksen tunnit vittu ihan turhaa vittu perkele saaatana taas!!!

JA SAATANAN HISSAN OPE MÄ TAPAN SEN! SE EI ANTANU YSIÄ! ensinnäki se unohti ottaa mulle kokeen uusintapäivää varte ja kukaan muukaa ei sitä sit saaanu mistää käsiinsä! osasin koko vihkon ulkoa ja olisin saanu siitä kokeesta 9:in helposti! mutta ei! vittu se oli sen vika vittu!

ja ilman että olisin edes uusinut tuota koetta ni keskiarvoks hissan numeroista tuli 8.5 joteka se saatanan homopaska olisi voinut antaa ysin ku itse kerran kämmi saatana sitä vitun runkkuapina hinttti persettä!!!!! ETTÄ REILU PELI!

Voin kuulostaa kiittämättömälle paskallem mutku kyllä se pikkasen haittaa jos on osannu asian ja saanu paremman numeron ja sitä ei näy missä ni ei sil ole silloin merkitystä! eli näitten aineitten kohdalla se oli niinku turhaa..... fuck!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.