IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tälläinen nopea mielipide/mainintaKeskiviikko 18.05.2011 18:52

Että Turmion Kätilöiden Hoitovirhe ja Pirun Nyrkki ovat parhaita, lyömättömiä. Eikä U.S.C.H tai Perstechinque pärjää noille kahdelle lainkaan. Niin surullista kuin se onkin niin jotenkin uusin on edeltäjäänsäkki viel aavistuksen huonompi. En mä tiedä mistä tää johtuu. Jotenki niiden soundista on tullut sekavampi, ei niin selkeälinjainen niinkuin kaks ekaa ovat olleet. Ja saaha sitä aina muutta tyyliä vaikkea heidän tyyli olekkaa dramaattisesti muuttunut kuitenkaan missään vaiheessa. Noita uuden levyn biisejä on vaikeampi kuunnella ja jotenki näide musa ja tekstit on aina mennyt niin käsi kädessä niin nyt on vaikea kuunnella molempia asioita samaan aikaan ilman että jokin häiritsee. Ja tästä voikin päätellä etten osaa taaskaa selittää lainkaan.

No oli hieno mutta tuli vain tarve nyt tännekki tää sanoa. Haluaisin oikeastaan TK:n keikalle jossa soitettaisi vain noita "vanhoja" biisejä. Vaikka en mie voi kokonaan kahta uusinta lytätäkkään, Minä Määrään, U.S.C.H, Suolainen Kapteeni, Grand Ball, Lapset ja Vanhemmat yms ovatkin aivan helvetin hyviä biisejä. mut levyn kokonais taso on selvästi huonompi sen kyllä sanon.

JOOO jos pitäisin turpani kiinni. Olen tässä tänään näin muuten kääntänyt suomeksi erästä enkunkiellistä tekstiä Susannalle (Liittyen allaolevaan merkintään mm) Oijoi on tää hauskaa. Olen edelleen ylpeä itsestäni voin suomentaa ton katsomatta sanakirjaa katsomatta/miettimättä sen enempiä. Toi eräs teksti mitä suomennan on niin helvetin hyvin kirjoitettu, voi vittu kun siitä tehtäisiin joskus oikein kunnon kirja!! menestyis :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.