IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

OtsikkoTiistai 24.05.2011 21:20

Kaks päivää takana Kappahlissa. Hmmm luulin et se olis kauheampaa mut onhan tuo iha jees, menee. En voi edes sanoin kuvailla tätä jalkakivun määrää, obviously sekin piti mainita. Mutta mutta niin... tän jälkeen viimeistään tuun vihamaan vaatteiden hengaroimista, ihan kun näin normaalistikki viskaa takit lattialle tai laitan ne VAIN naulakkoon. (hanger hater) Ens viikolla si vasta opettelen kassaa käyttää, en edes halua tietää kuinka pahasti tuun feilaan. (tästä huomaa et en halua tosiaankaa olla se tyhmyri aina jokapaikas, vaikka tiedän että sitä kyl taijan olla. hohoh. :D)

Niin ja pikkaaminen (vittu et on typerä sana) on kivaa! (varastossa olevien vaatteiden viivakoodien lukemista sellasella masiinalla, joka kertoo sitten jos jotaki vaatetta on ostettu ja että se siten puuttuu/on loppu jotain kokoo myymälästä ja mun tehtävä on ottaa se sit sielt varastosta ja pinota kaikki noi ja viiä ne myymälään) Niin ei siin menny ko kolme tuntia xD ykstoikkosta mut sai rauhassa tehä (damn, oonko näi erakko et nautin enemmä tosta ko siel myymäläs olosta, joka mua ahistaa jonkinverra... Lol oon tyhmä.)

nii ja tää uus fontti tässä gallerian blogitekstissä on paska. eipä uutta sekään. tää on liian tiivis tää teksti ja rivivälit ja kaikki aargh. vaikkain HIUKAN mut silti merkittävä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.