IRC-Galleria

-El_Toro-

-El_Toro-

FAN-FUCKING-TASTIC
koslassa iloisesti perus ylikuorma, koska simo piti heittää kotiin. no. juulia haluaa ajaa ei siinä mitään. istun keskelle oskari oikealle puolelle ja simo menee yksin konttiin. onnellisesti lähdetään ikun pihasta ja käännytään kauhajärvelle päin. keretään ajaa ehkä kilometri kun siniset valot alkaa välkkyä, eikä kukaan oikeen käsitä, mutta sitten peilistä hahmottuu että poliisihan se siellä haluaa munapystyssäkeskelläeivitunmitäänkello3yöllä pysäyttää... juulia ajaa kiltisti tien sivuun ja pysähtyy. odotellaan hetki ku ne tulee ikkunalle, avaan ikkunan (koska istun keskellä ja koslan ikkunat aukeaa sieltä) poliisi on aluksi hämillään mutta toteaa ylikuorman.
poliisi:ai teitä on täällä vähän ylimääräisiä...
minä:joo o
poliisi:nonii puhallappa tähän pilliin... nollaa näyttää, hyvä. meidän täytyy nyt kyllä valitettavasti antaa tälle teidän kuskille pieni maksullinen rangaistus... tulkaa vaan kaikki ulos.
toinen poliisi:AI TEITÄ OLI NÄIN MONTA!?
juulia menee nöyränä poliisiautoon kuuntelemaan niiden kuivia läppiä ja onneksi sai vaan 30e sakkoja jotka me vissiin sitte maksetaan. onneksi oli rentopoliiseja ja veivät sitte oskarin ja simon simolle. kotipihaan asti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.