IRC-Galleria

ei vittu :DDDDDDDDMaanantai 19.01.2009 20:59

Harjavalta on Satakunnassa sijaitseva tahtoo-olla-kaupunki, todellinen kyylien tyyssija ja Demarien, elämäntapajuoppojen ja -narkkareiden, juoruämmien ynnää sosiaalipummien luvattu maa. Harjavalta on kuuluisa pienestä koostaan ja tiheästä asutuksestaan. Suomeksi tämä tarkoittaa sitä, että kaikki harjavaltalaiset "tuntevat" toisensa ja "tietävät" toistensa kaikki henkilökohtaisimmatkin asiat, menemiset ja tekemiset.

Harjavallassa et voi elää päivääkään tulematta kytätyksi tai kadehdituksi tai kuulematta jotain säälittävää, moneen kertaan vääristeltyä juorua sinusta, sukulaisistasi tai ystävistäsi. Mikäli olet herkästi ärsyyntyvä persoona, kierrä Harjavalta KAUKAA.

Otsikoihin Harjavalta pääsee, kun joku murhataan tai joku kuolee ryyppykämpässä huumeen yliannostukseen. Harjavalta on otsikoissa joka päivä. Ympäri vuoden ei ole ihme sekään jos kadulta löytyy pultsari, joka on sammunut keskelle tietä lähtiessään etsimään lisää juotavaa. Harjavallan suosituin liike taitaa olla Alko, vaikka pimeän viinan tarjoajia kuhisee rutkasti. Useammat heistä ovat itsekin alkoholisoituneita työttömiä tai työttömyyseläkeläisiä.

Jokaisen harjavaltalaisen märkä uni on olla porilainen. Siksi harjavaltalaisia näkyykin runsaasti mm. Pori Jazz -festivaaleilla joka kesä. Mikäli olet saapunut ryyppäämään/tekemään jotain muuta älyllistä Pori Jazzeille muualta kuin harjavallasta, tunnistat harjavaltalaisen helposti. Ne ovat niitä, jotka ovat sammuneet nurmikoille ja pusikoihin oksennukset paidan rinnuksilla jo klo. 16.00 alkaen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.