IRC-Galleria

Rakkaus on huumeesi

Rakkauselämäsi kulkee ylös ja alas kuin vuoristorataa. Elät vain rakkauden vuoksi ja rakkaus elää vuoksesi. Hyvä puoli on se, että koet usein hienoja hetkiä ja elät runouden täyttämää elämää. Huono puoli on se, että tunne-elämäsi voi olla rankkaa niin sinulle itsellesi kuin läheisillesikin.

Rakkaus kukoistaa!

Onnea, olet oikeasti rakastunut! Toivottavasti teillä on yhtä mukavaa yhdessä kuin miltä se kuulostaa. Ainoa outo juttu on se, että yleensä teit tämän testin, jos jo tiedät suhteenne olevan täydellinen.

Trendi-Terhi

Sinulle sopii matala vyötärö, piukka leikkaus, strechiä ja paljon yksityiskohtia taskuissa. Valitse minkä tahansa merkin naisille tarkoitettu malli, eikä mitään unisex-versioita. Dieselin ja Fornarinan mallistoista löytyy monia hyviä malleja.

Kohtuus-Kirsi

Pukeudut mieluusti hyvin juhliin, mutta et kiinnitä suurempaa huomiota ulkonäköösi arkielämässä. Haluat ihmisten pitävän sinua ennemmin mukavana kuin kauniina. Et kuitenkaan kieltäydy shoppailusta parhaan kaverisi kanssa silloin tällöin. Ulkonäkö on hauska asia, mutta ei todellakaan kaikki kaikessa!

Karahdat pian todellisuuden karikoille.

Pääsi on niin korkealla pilvissä, ettei sinulla ole enää kosketusta maanpintaan. Se Oikea Juttu tai vain terve annos hormonihuumaa – sillä ei ole nyt väliä. Saatat musertua jo huomenna, mutta nauti vielä kun voit.

PS. Jos epäilet etteivät tunteet ole molemminpuolisia, älä vaivu epätoivoon. Hän ei ehkä ole vielä huomannut, mitä häneltä puuttuu. Tai sitten aikasi menee hukkaan hänen kanssaan. Kyllä maailman merissä kaloja riittää.

Uskollinen ystävä

Olet todellinen ystävä. Olet uskollinen sekä itsellesi että ystävillesi, silloinkin kun on hankaluuksia. Sillä ei ole väliä oletko kulmakunnan suosituin – elämäsi tulee joka tapauksessa aina olemaan mukavaa.

Oikeudenmukainen

Arvostat rehellisyyttä ja ystävällisyyttä, ja kohtelet muita niin kuin toivot itseäsi kohdeltavan. Tämä ei tietenkään takaa sitä, etteikö sinunkin sydämesi joskus särkyisi.

Pidä yllä uskoa itseesi.

Ymmärrät hienosti omat vahvuutesi ja heikkoutesi, etkä pelkää omien rajojesi haastamista. Voit kuitenkin yrittää puolustaa omia mielipiteitäsi hieman rohkeammin. Älä pelkää oman vaistosi noudattamista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.