IRC-Galleria

-Luru-

-Luru-

君がいれば ♥ HAPPY!☆JUMP

One Missed Call 3 - FinalLauantai 21.02.2009 22:41

Formaatti
DVD

Pituus
104min

Genret
Aasia\Japani, Kauhu

Ohjaaja(t)
Manabu Asou

Näyttelijät
Itsuji Itao, Maki Horikita, Meisa Kuroki, Yun-seok Jang

Asuka on luokkatovereidensa kiusauksen kohde. Kun oppilaat ovat lähdössä koulun luokkaretkelle, Asuka aikoo vihdoin kostaa kiusaajilleen. Hän lähettää kiusaajilleen kirotun viestin. Viestin vastaanottajat kuolevat viestin saatuaan, jos he eivät lähetä viestiä pian eteenpäin. Oppilaat kiirehtivät lähettämään viestiä eteenpäin ja pelastamaan oman henkensä. Alkaa kipinöivä ja kuolettava selviytymistaistelu kännyköiden ja tekstiviestien välityksellä.

One Missed Call 3 – Final on One Missed Call -elokuvatrilogian päätösosa, jonka julkaisua kauhuelokuvien ystävät ovat odottaneet.

http://www.youtube.com/watch?v=gjYzOKSIaqE <-Traileri

(Elokuva on hyvä mutta en sanoisi niinkään pelottavaksi taisi olla kaks kertaa ku sain sydärin elokuvan aikana mutta muuten se ei ollut pahakaan. Tarina oli aika hyvä välillä ei kylläkään pysynyt mukana mutta lopussa kaikki selvisi ja mähän tykkään sellasista elokuvista jossa kaikki selviää että joku vähä älyinen kun minä tajuaa. Lisäks että siinä oli jonkin verran one missed call:in ensimmäisestä osasta mutta en tiiä oliko kakkosesta koska en ole kattonu. Se oli kans hyvä asia että elokuvassa on pysytty siinä mikä on elokuvan nimikin mutta asia vaihettiinkin tekstareiksi oli aika jännä koska jos olisi kaikkissa elokuvissa ollut että tulee puhelu ja siinä näkyy aika ja kuuluu kun kuolee nii ei sitä jakasaisi vai? .Ihan hyvä se oli ja tämähän on minun mielipiteeni josta ei kannata piitata c8 ) <-[oma arvostelu]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.