IRC-Galleria

-Luru-

-Luru-

君がいれば ♥ HAPPY!☆JUMP

Night at the Museum 2Perjantai 07.08.2009 19:31

Night at the Museum 2 (Night at the Museum: Battle of the Smithsonian) on yhdysvaltalainen toimintakomedia, jonka pääosissa ovat Ben Stiller, Amy Adams, Owen Wilson ja Hank Azaria. Elokuvan ensi-ilta oli 22. toukokuuta 2009, ja filmi oli edeltäjänsä tavoin jättimenestys. Kesäkuun 2009 alkuun mennessä elokuva oli tuottanut yli 276 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria.[1] Elokuvan ohjasi edellisenkin osan ohjannut Shawn Levy, ja tuotantopuolella työskenteli myös Harry Potter ja viisasten kivi- sekä Harry Potter ja salaisuuksien kammio -elokuvat ohjannut Chris Columbus. Jonas Brothers -yhtye tekee elokuvassa cameon kolmen poikaenkelin äänenä, ja enkelit laulavat Larrylle ja Amelialle kappaleita ”My Heart Will Go On” ja ”Lovebug”.

Juoni
Varoitus: Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.
Entinen museon yövartija Larry Daley (Ben Stiller) omistaa oman yhtiön jolla menee hyvin. Hän poikkeaa museoon katsomaan olentoja, jotka heräävät öisin henkiin laatan avulla. Hän saa tietää, että osa museon tavaroista menee pitkäaikaisvarastoon Smithsonian museoon, ja yrittää pysäyttää nämä aikeet. Ahkmenrahin ilkeä veli, Kahmunrah yrittää tuhota Larryn museoystävineen ja saada haltuunsa laatan, joka herättää museon tavarat öisin eloon. Larry kuitenkin huijaa Kahmurahia kertomalla, että Rubikin kuutio on vielä voimakkaampi kuin laatta. Kahmunrah uskoo asian, mutta saadessaan selville, että Larry on valehdellut hän vangitsee Larryn pienoismalli-ystävän Jedediahin tiimalasiin. Larryn täytyy selvittää koodi laattaan, jos haluaa Jedediahin selviävän hengissä. Tästä alkaa huima seikkailu, jossa mukana ovat esimerkiksi Abraham Lincoln, Albert Einsteinin pienoismallit sekä Ajattelija-patsas ja Amelia Earhart.

Rooleissa

Ben Stiller ... Larry Daley
Amy Adams ... Amelia Earhart
Owen Wilson ... Jedediah Smith
Hank Azaria ... Kahmunrah, Ajattelija (ääni), Abraham Lincoln (ääni)
Christopher Guest ... Iivana Julma
Steve Coogan ... Gaius Octavius
Robin Williams ... Theodore Roosevelt
Alain Chabat ... Napoleon
Crystal the Monkey ... Dexter-apina, Able-apina

Traileri--> http://www.youtube.com/watch?v=UQyrz5V7Vuw

(PARAS parempi ku ensimmäinen night at the museum!!! Repesin niille enkeleille ku ne rupes laulaa my heart will go on^^ suosittelen!!!)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.