IRC-Galleria

-Milicious`

-Milicious`

<3 // Kommentoi toki ja voit sydäntäki heittää (: ღ

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

~inhoan.Keskiviikko 02.11.2011 23:38

Minua ärsyttää...

Nimessäni: No mun eka nimi on ihan jees, mut siitä voi vetää tosi helposti läppää. Toka nimi... hyi vittu. En voi sietää !!


Kasvoissani: Puuuuuuullapullaposket :( jaja mun nenä ja mul on kyl tosi leveet kasvot :o

Vartalossani: Pööööömppis. Oikeesti iso masu, tosi isot reidet, ja en voi sietää mun varpaita. Yöääääh. Tissitki on liian pienet ja perse täynnä selluliittia. (y) Rupeen kyllä tekee asialle jotaki !


Luonteessani: Oon ihan helvetin mustasukkanen ihminen ja omistushalunen. Se ärsyttää kyl tosi usein ihmisiä... Mut onneks en oo ainoo. Ja sit se että en osaa lopettaa vittuilua ajoissa.

Vaatekaapissani: Se että siel on vitusti liikaa tavaraa eikä sinne mahu mitään, eikä mitkää vaatteet pysy paikoillaa nii argh.

Kotonani: Iskä. ja Äite. Ja niitten raget. + et jos mul ei oo tupakkaa = huono yhdistelmä. erittäin huono. Ja sitte jos meen esim tupakalle nii ku katon alas parvekkeelta nii rupee huippaa, ollaanha sentää 8 kerroksesssa ;__;

Ystävissäni: Mun vanhoista ystävistä (joistakin) on tullu tosi ilkeitä ja vittumaisia. On ollu riitojaki kyl iha tarpeeks ja kiitettävästi.


Perheessäni: Äiti osaa olla ihana ja vittumainen samaan aikaan ja eri aikaan. Iskä ei muutaku mäkätä. Onneks sekää ei enää ryyppää sillee ku ennen.

Kumppanissani: Mustasukkaisuus + luottamus, ku sitä ei näytä kauheesti olevan. Mut on se silti maailman ihanin muwupupu <3

Lemmikissäni: Se ettei mul oo sellasta !:(

Kielenkäytössäni: Kiroilen liikaa. Tiiän, pitäis alkaa vähentää. Ja sitte että sanon joskus vittumaisesti asioita, ja jotkut ei pidä must sen takia.

Musiikkimaussani: Joo, musiikkimaku on kyl aika laaja, ja sen takia mua dissataan sometimes.

Kotikaupungissani: No ei sillee mikää, muutaku et kaikki tuntee toisensa ja että jutut ei pysy pienen piirin sisällä.

Ruokavaliossani: Se et oon aika helvetin nirso. En suostu syömää melkei mtn ikinä :D

Naapureissani: Huhhuh. No meil on muutama iha kiva mummo ja pappa, mut sit tääl on myös nipomummo .... nice.

Nykyisessä elämäntilanteessani: Se että musta tuntuu et mä oikeesti räjähdän vielä joku päivä. Mun mielenterveys meinaa hoippuu vaakalaudalla ihan koko ajan, sitä on kestäny ny koht viikon + kaamosmasennus, keskivaikeana versiona.

Tulevaisuudessa: Ei minkään näköstä käsitystä mikä must meinais sit tulla. Ei todellakaa. Ja se vituttaa :<<<

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.