IRC-Galleria

-Nosferatu-

-Nosferatu-

lautapeli- ja lankapuhelinlapsi

Aaaaarghh!!!! Perjantai 13pv!!!!Perjantai 13.03.2009 17:14

Päivä alkoi loistavasti. Kun heräsin klo 4.35 ja menin vessaan niin lattialla oli törkeät kissan ripulit. Haju aivan hirveä. Oksennusta pidätellen pesin lattian joten tuli kiire töihin. Eväitä en ehtiny tekemään joten heitin jääkaapista pari tölkkiä batteryä reppuun.

Töissä huomasin, että toinen tölkki oli ollu avattu!!!! Jumalauta avattu tölkki mun jääkaapissa täysien seassa!!! Mistä helvetistä olisin voinu huomata ja tietää! Erilleen mokomat. Yleensäkki tollaset vajukki tölkit tungetaan ihan muualle entä takasin kaappiin! Perseeseen mielummin!

Pahinta ei ollu se, että mun reppu oli pohjasta läpi märkä ja kaikki mun työpaperit siinä seassa. Reppu haisee tosin nyt kuselle ja mun prosessikaaviot ym meni roskiin mutta ne saa mennäkki. Pahin ylläri odotti mua autossa, kun lähdin töistä.

Battery paskat oli tietenki repun pohjasta valunu mun auton etupenkille!!! Nyt mun auton pelkääjän puolen penkki näyttää siltä, että sinne olis kustu! Ja haju on myös sen mukainen! Auton sisusta on tietenki vaalea joten tahra on ja pysyy! Ostin jotn pesuvaahtoa ja nyt kuuraan autoa hullun kiilto silmissä. Vähemmästäki on ihmisiä murhattu. Nyt ei parane tulla kenenkään vittuileen. Hermo sen verran kireällä. Uusi auto saatana!!! Oon ihan rikki. Avattu tölkki kaapissa. Ei jumalauta!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.