IRC-Galleria

-Sandy

-Sandy

Hello sweet thing..

Alennukset<3Lauantai 17.01.2009 22:39

Pääsin vihdoinkin levyshoppailemaan kunnolla. Äxässä tosin ei ollu enää MSI:tä, Lostalonea eikä William Controlia eikä The Usediakaan ollu kun Berth (CD+DVD) jälellä.
Ostin kuitenkin P!ATD:n A Fever You Can't Sweat Out:n, ja sen Berthin, Green Dayn American Idiotin ja Rise Againstin Siren Song Of The Counter Culturen.

En rupeekaan arvostelemaan niitä kun en osaa, mutta sen verran sanon että kaikki on ihan hemmetin hyviä.
Olisin ostanu vielä jonkun Musen levyn mut sit en olis päässy enää kotiin. 8<
Lähtipä mulla mukaan vielä pussi kalpiksesta ja limpparipullo, ja tennarit tanssia varten.

Tanssissa oli vaihteeks ihan mukavaa kun en ollu niin ulkona kun yleensä, kevään tunnit alko vasta viime viikolla eikä ne kerenny ottamaan uudesta sarjasta sillon kun ekan kasin, niin ei sit ollu niin kauheesti uutta kun yleensä. Joskus oon ollu yli kuukauden käymättä niin tunnin jälkeen on ollu vaan kauhee vitutus päällä kun parinkymmenen minuutin aikana ois pitäny oppia koko tanssi. Ja kun lihaskunto on laskenu jos ei oo bodannu tarpeeks kotona niin sekin on kauheeta. Sillon tulee semmonen fiilis et pitäis lopettaa koko homma. Mut onneks on näitä hyviäkin tunteja välillä. Ei ollu edes niin paska kunto kun luulin, kun en kuollu sinne vaan pysyin ihan hyvin mukana. Ja tänään pääsin hiukan myös pätemään kun oli pienenpieniä breikkijuttuja siinä sarjassa ja kun oon aika kivasti breikannukkin joskus niin osasin ne jo ennestään. Ja se sarja oli tosi ihana, semmonen astetta vaikeempi ihana nam.

Nyt alan kattomaan Berthiä--->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.