IRC-Galleria

Näyttelyt ovat ihania, mutta se aikaisin herääminen ei vaan ole mun juttu... Eli tänään herätyskello soi 4:30 ja matkaan lähdettiin puoli kuuden aikoihin. Minut ja Ina vietiin Prisman pihalle, mistä Hanna ja Jimi ottivat meidät mukaan kohti Hyvinkään näyttelyä. Matkalla tihutti hitusen vettä, mutta Hyvinkäällä ei tippaakaan ja välillä aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, mutta tietysti jostain pöllähti taas pilviä eteen.. -_- Kotimatkalla tuli myös vähän vettä, mutta sehän ei haitannut enää mitään, onneksi ei tullut näyttelyssä. ;)

Tuomarina oli Ligita Zake Latviasta, joka oli Inasta tätä mieltä:
"21 months. Correct type and proportions. Strong head with a bit short(?*) muzzle. Strong topline. P?? body, deep enough. Correctly angulated. Upper arm long enough. Free movement. Nice temperament"
Suomeksi:
"21 kk vanha. Oikeanlainen tyyppi ja mittasuhteet. Vahva pää ja hieman lyhyt kuono. Vahva selkälinja. ??* runko, tarpeeksi syvyyttä. Oikein kulmautunut. Tarpeeksi pitkät olkavarret. Vapaat liikkeet. Kiva luonne."
Tulos: NUK ERI1 PN2 va-SERT

Olen todella tyytyväinen tulokseen, koska basenjeissa n. puolet saivat EHn ja puolet ERIn. Siis nartuille jaettiin 3 EHta ja 3 ERIä, uroksille 7 EHta ja 9 ERIä.


*mitä ihmettä tos arvostelus lukee..?! Saisivat ruveta esim. kirjotuskoneella kirjottamaan arvosteluja... -_-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.