IRC-Galleria

-Sleepbuddy-

-Sleepbuddy-

♥ = luvatut panot

Päivän mötkötKeskiviikko 27.08.2014 22:40

2b4b46ef.jpg
8c41af7c.jpg
c146c5d3.jpg

5398f2b7359b9.jpg

Hommasin tommosen ku alko vituttaaPerjantai 01.08.2014 21:38

Vois tyttökelit loppua jo. :(

SGEEnql.jpg

LeggarikuumaaPerjantai 01.08.2014 13:26

Täytyy sanoa että käy vähän kateeksi tota äijää.

Toi on kyl oikeesti kingeinSunnuntai 27.07.2014 03:09

QtAV1fy.jpg

Ai vitsit ku kiva nauraa..Tiistai 22.07.2014 00:50

..silloin kun on keuhkot ja kylki rikki. =/

Voi mahoton!Tiistai 15.07.2014 19:07

Frisbeegolfkierros pohjois-karjalassaMaanantai 07.07.2014 16:58

Käytiin kolmen hengen porukalla rykäisemässä tommonen viikonlopun reissu. Reittinä oli Simpele-Parikkala-Tohmajärvi-Joensuu. Tarkoituksena oli siis käydä kopasemassa vähän pohjois-karjalan raitteja frisbeegolffin merkeissä.

Lähtö ei ollut hääppöinen, sillä päätimme pistäytyä ensin Parikkalassa, josta löytyi 9-korinen DiscGolfPark. Rata sijaitsi järven rannalla, mutta meidän iloksi siellä oli myös rippikoululeiri menossa ja porukat lähettivät meidät tylysti matkoihinsa. Kysyin kyllä kohteliaasti, että voisimmeko heittää kierroksen kun ollaan tänne asti ajeltu, mutta vastaus oli ehdoton ei, joten suuntasimme sitten kohti Tohmajärveä. Parikkalan rata jäi siis kokeilematta.

Tohmajärvi: Täältä löytyi 2 rataa, kuten myös meidän kesämökkimme joka toimi tukikohtana sekä yöpymispaikkana. Perille päästyämme söimme kiireesti ja sitten kaikki ylimääräinen roina autosta pihalle. Heti Tämän jälkeen tutkimaan ratoja, koska kiekot alkoivat polttaa jo hyppysissämme.

Rata1:
Liikuntahallin frisbeegolfrata oli ensimmäinen jossa pääsi käsiä oikomaan. Radalle saavuttaessa siellä oli täysi hiljaisuus, jota myös seurueemme naispuolinen ihmetteli. Tokasin että ryyppäämässähän ne kun on perjantai-ilta. Totuus taisi kuitenkin olla toinen. Hieno 9-väyläinen rata kyseessä, mutta aivan täysin huoltamaton. Spotterin käyttö oli siis pakollinen, koska avonaisessa maastossakin oli puolen metrin heinikko, josta kiekkoa oli melkein mahdoton löytää. Opasteet olivat vähän kehnoja ja tiit oli kokonaan poissa. Onneksi heittopaikan taulut olivat vielä paikallaan ja löysimme kaikki korit. Ihan kiva rata, mutta vaatisi huoltoa. Lopputuloksena oli siis kiekkojen etsiminen ja nokkosten polttelu jaloissa +1 löytynyt kiekko.

Rata2:
Tietäväisen koulutuskeskus. Täällä oli vain 6-koria ja mitä ilmeisemmin sama huoltoporukka. Paikalle päästyämme olo ja tunnelma oli kuin Pripyatissa, ei edes lintu laulanut. Miten kylänpahanen voi olla näin kuollut? No rupesimme silti heittelemään. Rata kierti koulun pihan ympäri välillä kaukalon reunalla ja sitten jalkapallokentän reunoja hipoen. Tiit olivat poissa ja salaatti puolimetristä jopa korin alla! Nyt viimeistään ymmärsimme miksi ei heittäjän heitäjää näkynyt meidän lisäksi. Kauaa ei jaksettu viidakossa ja nokkosten seassa kahlata, joten loppuilta meni harjoitteluun kiekkokaukalon laidoilla oleviin koreihin.

Mökille päästyämme oli jo seuraavan päivän suunnitelmat kaikille aika selvät: TÄÄLTÄ ON PÄÄSTÄVÄ POIS! ja eikun velliä naamaan ja unille.

Lauantaina heti aamusta päätimme suunnata Joensuun kentille, jossa piti sijaita 4 frisbeegolfrataa. Ensin piti Joensuun torilla iroittaa toinen paska toisesta ja sitten kenttiä etsimään. Niistä kerkesimme heittää kokonaista 3 kappaletta, ennenkuin oli rahkeet lopussa.

Rata1:
Utran Frisbeegolfrata oli ensimmäinen pysäkki. 18-väyläinen rata oli siis luokitukseltaan jo kilparata. Täällä oli lähes kaikki kunnossa, rata oli helposti kuljettava ja tiit erinomaisia. Ainut pieni miinus tuli opasteista jossa ei ollut aina merkintöjä seuraaville koreille ja näin ollen yksi väylä jäi heittämättä. Oikein kivaa kangasmetsää ja nurmikkomaastoa, lisäksi korkeuserojakin löytyi. Täällä sai kyllä olla tarkkana heittojen kanssa, kun oli lenkkeilijöitä maastossa reilumman kaavan kautta. Aamulla kun tultiin n.klo.9:n aikoihin niin radalla ei ollut muita heittäjiä, mutta pois lähtiessä oli jo kuhinaa ja saatiin kysellä ajo-ohjeita seuraavalla radalle. Jätimme siis jo kierroksen jälkeen Utran taaksemme ja suuntasimme kirkkopuistoon.

Rata2:
Kirkko-/Koivuniemenpuisto oli kuin tyttö ja hiveli silmiä. Täältä löytyi kivat 9-väylää jotka olivat nimensä mukaisesti puistossa Joensuun kirkon sekä Pielijoen lähellä. Tämä rata oli aika helppo heittää, mutta tuuli, joki ja parit tiukasti puiden väliin sijoitetut korit toi kyllä haastetta riittävästi. Porukkaa oli radalla pilvin pimein ja heittovuoroja sai odotella jonkun aikaa, lisäksi radat risteilivät ilkeästi, joten kerran piti pyytää anteeksi liian aikaista aloitusta. Onneksi frisbeegolffarit ovat hyvin ymmärtäväistä sakkia aloittelijoita kohtaan. Kertakaikkiaan upea rata todella kauniissa maastossa. (kuvassa Joensuun kirkko radan 9-väylän reunalta kuvattuna).

MkKFtzP.jpg

Rata3:
Karsikon frisbeegolfrata oli viimeinen päämäärämme ja se löytyi aika helposti. Kaikki käymämme 3 rataa ovat todella lähellä toisiaan ehkä 4-5 kilometrin säteellä Joensuun torilta. Karsikko oli paikallisten mukaan aloittelijoille hyvä rata, mutta me olimme toista mieltä. Alkuväylät radalla oli ihan jees, mutta loppupään ylös-alas-ylös-alas alkoi vähän tylsistyttää sekä ottaa kunnon päälle, radan 8-väylä jyrkkään ylämäkeen heitettävä väylä on aivan muutakuin aloittelijan heiniä. Korihan sijaitsee törmällä josta pääsee kiekon lisäksi itsekin pyörimään alamäkeen mikäli astuu korinreunalta puolimetriä sivuun. Jotenkin tuntui että ratamestarilta oli jäänyt *piip* saamatta. Rataa voi vaikeuttaa muutenkin kuin terveyden kustannuksella ja saa toki huomioida myös meitäkin vanhemmat heittäjät. Muuten kyllä hieno rata kyseessä ja kiersimme sen pariin otteeseen. 54-väylää oli jo ottanut vanhasta rungosta veronsa, joten oli aika lähteä ajelemaan Tohmajärvelle päin. (kuva Karsikon radalta).

Mie ja omegan supersoft putter eli "musti" Karsikon (Joensuu) viimeisellä korilla.


Vimeinen päivä ja viimeinen suunnitelma oli paluumatkalla kopaista Rautjärvellä Simpeleen tehtaanpuiston rata. Lähdimme matkaan vähän liian myöhään aamupäivällä, koska helleaalto oli jo pyyhkäisemässä kauniin itäisen rajantuntuman päälle. Paikanpäälle päästyämme saimme taas ihailla kaunista ja erittäin helppokulkuista 9-väyläistä rataa puistossa. Mieleen tuli heti Joensuun kirkkopuiston tyyli (tosin ilman vesiesteitä) ja mielessä kävi liekö sama ratamestari. Väylät ovat puhtaasti nurmikentällä jossa haasteen tuo puut, pensaat, tuuli ja pitkiin ylämäkiin heitettävät väylät. Suurin osa kuitenkin erittäin helppoheittoisia. Täällä heitimme ensin 4 kierrosta ja kävimme syömässä, jonka jälkeen vielä 2 kierrosta eli yhteensä 54-koria. Helle lamaannutti meidät, mutta muita tuo ei näyttänyt haittaavaan, koska paikalla oli heittelijöitä aika reilusti. Tämä todella kaunis puisto vakuutti koko seurueen ja käymme varmaan pikapikaa uudelleen, sillä Imatralta ei ole kuin 40km:n matka. Suosittelen kopaisemaan mikäli kuutostiellä liikut täälläpäin. Radalle on helppo osata ja matkaa tulee Simpeleen kohdalta kuutostieltä sivuun ehkä pari kilometriä.

Olemme siis ekaa kesää heitteliviä aloittelijoita, joten ammattilaisen näkökulmasta älä mene kierrokselle, mikäli et ole radoilla pelkästään liikkuvuuden ja kauneuden kannalta reissaamassa. Nämä radat eivät ehkä ole sinulle tarpeeksi haastavia, poisluettuna Utran 18-väyläinen. Meillä voittaa se joka saa yhteenlaskettuna eniten par- tai alle tuloksia. Seurueemme naisjäsen ei tarvitse tasoitusta heittopituuden suhteen, sillä joskus hän pesee meidät molemmat miehet lyhyimmillä väylillä/radoilla. Voitte varmaan arvata miltä naama näyttää sen jälkeen? Hauskaa heittokesää kaikille!
:D

Mikä näitä mötköjä vaivaa?Perjantai 27.06.2014 04:32

Ei edes kehua kestä..

Ihan sairasta..Torstai 26.06.2014 23:12

Tääl huomiohuorataan jo paljasta persettä ja stringikuvia. Hei mötköt jotain säädyllisyyttä niihin kuviin kiitos!