IRC-Galleria

-WhiteWolf-

-WhiteWolf-

Once in a lifetime ;)
YLE uutisoi eilen hovioikeuden päätöksestä, jossa rintoja puristellut ja imeskellyt lääkäri vapautettiin syytteistä. Suomalainen villitys leviää myös rapakon takana ja nyt Dr Philiä epäillään saman tyyppisestä rintojen tutkimuksesta.

Suomalainen “rutiintioimenpide” leviää maailmalla. Rovaniemen hovioikeus hylkäsi syytteet rintaa imenyttä lääkäriä vastaan, koska niinhän lääkärin kuuluu tehdä. Seksuaalisen ahdistelun kohteeksi joutunut nainen kertoi lääkärin kehuneen rintojaan, levittäneen tutkimuksessa käytetyn geelin molemmin käsin kourien ja imeskellen rintoja. Hovioikeuden nuija oli huutanut tapauksen olleen osa rutiinitarkastusta ja luultavasti vaatinut samanlaista toimenpidettä myös miehille.

Julkkispsykologi Dr Phil taasen oli käyttänyt amerikkalaisen Chrystal Machetin mukaan hieman samanlaisia tutkimusmetodeja, kertoo Voice. Nainen oli pakotettu olemaan samassa huoneessa alastoman miehen kanssa Dr Philin tutkiessa maitorauhasia.

TIEDE! Sitä emme koskaan opi tarpeeksi ymmärtämään. Ehkä jos vähän tuooosta nooin jos kokeeilen niin kattoo mitä tapahtunee…

http://www.riemurasia.net/kaatopaikka/go.php?id=16699

xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.