IRC-Galleria

JEEJEE !Lauantai 03.06.2006 18:37

Hei äijät, kelatkaa vähän, KESÄLOMA! Mut ku ulos kattoo, ni ei pahemmin siltä tunnu. Ihan varmaan taas ku mennää syksyl kouluu ni sit vast tuleelämmin ja sit joudutaa paahtumaa sie lluokis ja hikipääs laskee matikkaa :S No toivottavasti ei käy niin. Mä meen kesätöihin heti maanantain :s aamul seittemält ylös, vähän ennenki jo. Kuus viikkoo pitäs sit tarjoil kahvii ja pyyhkii pöytii ihmisil. Melko jännää, mut saa siit rahaa.
Melko ihana ilma ku sataa vettä melkeinpä kirkkaalta taivaalta. No jaa, Aino varmaan kastu ku se lähti just Jerryn kans lenkil ;D En oo mitenkää vahingonilonen tai mitään mwah! XD No joo, toivottavasti tulee oleen jotain muutakin täs kesäs ku työt ja tietokone. Mitä mä kyl vähän epäilen, mut sil ei sit vaan voi mitään jos on ihan nolife. tuleepas selitettyy taas jotain omaa, mut ei se mitään. Ku en parempaakaan tekemist keksiny, ni kirjottelen tähän nyt sit jotain paskaa.
Lainasin muute tänää kaks leffaa: Fucking Åmål ja Vitun neljätoista. On kuulemma ihan hyvii, ruottalaisii kyl molemmat, mut ei se mitää <; Kattellaa ne tänää aino kans, tulee varmaa jännää :D Noo, kaikki muut ryyppää Yyteris vesisatees, ei innostas kyl sekään. Et onnee niil jotka siel istuu vesisatees. MWAH!
Oli tänää kyl aika mahtava kevätjuhlaki ja kaikkee, iha koko ajan vaan taputettii ja taputettii, Ja sit viel kaike lisäks kukaan ei laulani suvivirttä, erittäin noloa sanoisin <; No joo. En jaksa enempää selittää. Jos jaksoitte lukea tän ni onnee, täs ei ollu mitään jännää. Mu tmeen ny. haihai.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.