IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Mielikuvitus huipussaan.Perjantai 21.11.2008 21:28

Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat kuusi ihmistä, jotka haastan tekemään saman (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Annan eri ruumiinosilleni omat nimet. Esim. mahani on Pertti, selkäni Petu ja jalkani Patric. Luettelenko vielä tähän varpaideni nimet, vai jätetäänkö toiseen kertaan?

2. Jos on tietokoneista kyse, pinnani palaa alta aikayksikön! Rumimmatkaan kirosanat eivät jää kuulematta ja korvista saattaa tupruta sauhua.

3. Jätän teepussin aina tiskipöydälle odottamaan seuraavaa käyttökertaa ja joka kerta saan jostain kumman syystä huudot. Siis mitä väliä vaikka se siinä pari tuntia on (tai joskus pari päivää...)?

4. Omasta mielestäni tässä ei kyllä ole mitään kummallista, mutta muiden mielestä ilmeisesti on, kun siitä aina saan kuulla. Usein kun nukun niin minusta ei näy peiton alta kuin hieman päätä. Ja nukun muuten kippurassa.

5. Singstaria laulettaessa haluan yleensä aina olla sininen! Siis laulaa siniseen mikkiin.


Ja en haasta muita kuin kaikki ne, jotka tämän lukevat ja eivät ole tätä haastetta vielä tehneet. That's it.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.