IRC-Galleria

-car0-

-car0-

- ab-so-fucking-lutely -

Onnellisesti avioliitossa <3Tiistai 12.05.2009 20:27

En ole tosiaan saanut aiemmin aikaiseksi tultua kirjottelemaan miten häät 9.5.09 meni..
Tässä nytten sitten tulee tekstiä.

Pe 8.5. koristeltiin juhlapaikka kaasojen, bm ja kullan voimin, kokki hääräs keittiössä. Kullan porukat tuli espooseen pvällä, olivat sitten meillä rentoutumassa sillä välin kun me muut sählättiin juhlapaikalla.. Hirmu nopeesti se aika silloin meni, oltiin kullan kanssa aateltu et päästäs nukkumaan n kl22, mutta ........ menin itse kaason kanssa nukkumaan n kl 1 yöllä, aamulla herätys sitten kl8.

La 9.5 herättiin kaason kanssa kl8, kaaso laittoi croissantit tulemaan, itse kuuntelin musiikkia ja putsasin kasvot, laitoin kullalle viestii ja tulevalle anopille myös. ihmettelin siinä sitten säätä: vettä satoi kaatamalla :(
Ihmeen rauhallinen olo oli, ei jännittänyt. Pikemminkin ihmettelin että nyt se sitten tapahtuu, ME MENNÄÄN NAIMISIIN!!!!!! <3

kl 10-11-40 oli häämeikki tapiolassa, sieltä kaason(H) luokse pukeutumaan ja syömään vähän. Nopeasti saatiin hääpuku ym päälle. Viimemetreillä sitten päädyin siihen ettei huntua tule. Yhtäkkiä kl olikin jo 13.15, ja piti lähteä kirkolle. Ja ei jännittänyt, olin todella rauhallinen.. Tavallaan kai ihmettelin et "mitä tapahtuu....." Just kun oltiin ajamassa kirkon pihaan, niin toisen kaason auto kaartaa kirkon pihaan, sitten isäni auto ja heti perään meni sitten hääauto... "just married" liput liehu tuulessa... >> ajettiin sitten kaason kanssa läheiselle parkkipaikalle ja soitin 5eri ihmiselle (kukaan ei vastannut puhelimeen..) ett ollaan tulossa, en halua että timo mua näkee viel... kaasokin hermostuksissaan peruutti meidän auton puskaan..

Päästiin sitten kirkon pihaan ja toinen kaaso tuli sitten sateenvarjon kanssa vastaan ja saattoi mut sakastiin jossa isä, äiti ja laulaja odottelivat jo. Kaasot siitä sitten lähtivät autolle hakemaan saippuakuplia ja kirkko-ohjelmia, minä rupesin laittamaan huulia..
Isäni toteaa sitten kl13.55 että 5min aikaa, vahtimestari tähän: 3min ennen alkaa kellot soida.. tarrasin siinä sitten penkkiin ja sanoin että oksennan, pyörryn, täytyy päästä wc.n > hiukan myöhästä! kaaso ja isä : "et oksenna, et pyörry, kaikki menee hyvin.."
manailin mielessäni ett miksei me menty maistraatissa naimisiin, en pysty, en haluu .. "APUA!*
en tiä mikä tuli, mutta vatsa heitti ympyrää! :()

lopulta kirkon ovilla tarrasin isää kädestä ja sanoin että oksennan just. kaaso toivotti tsemppii ja sitten kirkkoon sisään astuttiin, kohotin katseeni ja kyyneleet valu kun näin timon, aika hatarat muistikuvat sisääntulosta.. tarrasin sitten timoa kädestä kiinni ja asteltiin alttarille. tuijotin koko toimituksen ajan pappia vatsaan, en kyenny nostaa katsettani jännitti niin mielettömästi!!
papin kysýessä timolta "tahdotko", mietin että sanooko timo "TÄH?" ((meidän oma juttu)) , ja mun suuta kuivas ja olin kuulemma aika kovaa sanonut että "TAHDON!".
kyyneleet valu kun isa, laulajamme lauloi panis angelicus ja caro mio ben kappaleet ..
kipristelin varpaita koko ajan kengissä ja pelkäsin et pökerryn siihen papin eteen..
ja koko ajan puristin timoa kädestä, timo välill silitteli sormellaan joka rauhoitti kivasti.

juhlissa timo sanoi äitilleni ettei häntä jännittänyt yhtään (!) mutta kun näki mut niin rupesi jännittämään että sanonko tahdon.. ja kaikki tosiaan ovat sanoneet että näytin kirkossa siltä että oisin nielly 10 sitruunaa... muutamassa kuvassa jonka näin niin naama ihan valkonen.
suoraan sanottuna se oli aika kauheeta, ihan kauhee olo oli mennä kirkkoon ja ku pääsi ulos nii huh huh!! sanoinki etten enää ikin mee naimisiin, onneks se on ohi!

hääauton perässä oli jalkapallo, kengät ja oluttölkkejä :) tosin ne tölkit meni ruttuun ku isäni joka ajoi hääautoa, niin vahingossa peruutti muutamaan kertaan niiden päälle (( ei muistettu että ne siellä perässä on..))

valokuvaus meni hiukan hassusti, otettiin kuvia meistä kirkossa ja pihalla, sään takia ei kauheen paljoa kuvia saatu otettua koska meinasin jäätyä sinne ulos :( mutta kuvia kumminkin saatiin,

hääjuhlat olivat todella ihanat ja onnistuneet 1000000000000%!!! :)) ihan mielettömän ihanaa ruokaa, vieraita oli just sopivasti, ohjelma oli hauska. ja isäni puhe: ihan mieletön! (( liiankin paikkaansapitävä.. minä ja äitini ollaan kaksosia horoskoopista, ja isä ja timo taas molemmat kaloja, joten isäni tietää mistä puhui.. > moni halusi kopion isäni puheesta, sekin kertonee jo paljon!))

hääleikkinä oli että timon piti 5naisen nilkka kokeilla silmät sidottuna: istuin kaverini vieressä joka totesi juuri ennenkuin timo tuli kokeilemaan hänen nillkkaansa että hän on ainoa jolla ei ole sukkaa.. ja tottakai timo oli ajatellut ettei mulla ole sukkia/sukkahousuja hääpuvun alla ettei tule kuuma, niin valitsi kaverini! '
mun piti kokeilla 5eri miehen nenää... muutamalle sanoin että "ei tunnu nenältä, outo nenä..jne." kaikki nauroivat! totesin sitten että nro2:n nenä on ainoa joka tuntui "hyvältä".- ja oikein meni!
sulhasen ryöstö oli, minä jouduin "manu piinapenkkiin" - eli jalkapalloaiheisia kysymyksiä... :))
kuka on paras maalin tekijä, pelipaidan väri, montako mestaruutta ovat voittaneet "liian vähän" vastasin.. jne. eivät sitten meinanneet palauttaa ollenkaan sulhasta. kyseltiin suhdekysymyksii, ja lauloin kaksi karaoke biisiä..

meillähän siis oli karaoke joka oli todella suosittu :)) äitinikin lauloin! WAU!!!

loppuillasta sitten otin hiukan liikaa juotavaa (valkovenäläisiä kun ne oli varattu mulle..) ja lähti sitten jalat alta.. toinen kaaso ja isäni veivät meidät sviittiin :)) ja loppu onkin sitten historiaa..... <3


eli ihan mielettömän ihanat juhlat oli!! kaikki viihtyivät ja hauskaa oli!!
saimme kaasoilta ja besmanilta valokuva-albumin johon oli kerätty vieraiden onnitteluja, runoja ja polaroidkameralla otettuja kuvia. ihana! SUUR KIITOS KAASOILLE; BM; KOKKI JA VIERAAT!!!

TODELLAKIN ONNELLISESTI AVIOLIITOSSA <3

en voi muuta sanoa kuin että mulla on maailman ihanin, ymmärtäväisin ja huolehtivin mies!
timo on saanut kestää liikaakin multa ennen häitä.
oon ollu ihan kauhee, mutta onneksi mulla on niin paljon ihmisii jotka tukee ja jaksaa mua vaikka oonki ollu ihan bitch..

jOo, moni ihmettelee varmaan meidän hääkakkua.. manulogo. timo on tunnetusti intohimoinen manu fani, ja mä - no, futis on ihan pOp :)
no, siis siel kakkuliikkeessä timo ja se kakkuliikkeen omistaja mies meni sillon aikoinaan takahuoneeseen puhumaan, jöin itse kattelee kakkuja.. no, se mieskin oli manufani. ne sitten tuli hymyissä suin ja timo sanoi että meidän hääkakkuun tulee sitten se logo. olin et "mitäääh!!!!!!?" >>
timo sanoi ettei tuu kakkuu jos ei tuu logoa. - olin aiemmi uhannu samaa ettei tuu tätä ja sitä jos ei tuu näin.. eli sain nenilleni siinä. ja mun mielest se oli tosi jees idea ku mietin sitä, erikoinen ja muistetaan varmasti!
häissä sitten ennen kakun leikkaamista pyysin vieraita tulemaan katsomaan meidän hääkakkua - voitte vaa kuvitella miten ihmiset repes nauruun ((kaikki tietää et timo fanittaa manua)) ja kauhee salamavalojen välke kävi!! nauroin ihan kippurassa! :))

kumpi polkas ensin? - yhtäaikaa, tosin polkasin viel uudelleen :) kaasot ja mä luultiin ettei timo tiedä siit et pitäs polkasta - tod näk bm (?) oli sitten kertonu...

sunnuntaina 10.5. haettiin toisen kaason kanssa uusi perheenjäsen miisa kotiin <3
miisa on sopeutunu suht nopeesti, kun ottaa huomioon että talossa ennestää kaksi koiraa ja kissa.
mutta hyvin meillä menee.. minäkin vaimona kuulemma muuttunut . rauhoittunut :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.