IRC-Galleria

-car0-

-car0-

- ab-so-fucking-lutely -

1vko naimisissa <3Lauantai 16.05.2009 15:11

oon ikionnellinen!
ihan älytöntä miten voikin olla näin onnellinen ku on naimisissa <3

kävin aamupvälenkillä tyttöjen (koirien) kanssa, ja tummaihoinen mies sitten huusi mun perään enkuksi "anteeksi, helou.." pyäshdyin ja kysyin että mitä asiaa... ? - oli eilen jo nähnyt mut koirien kanssa lenkillä ja halusi vaan sanoa että olen todella kaunis ja upea. :))
meni hiukan pasmat sekaisin siinä.. sanoin että ehkä se johtuu siitä' että menin vko sitten naimisiin .. onnitteli ja lähti pois. :) hymysuissa meni sitten loppulenkki :)


miisa ja kingi tulee todella hyvin toimeen keskenään, miisa on ihan älyttömän leikkisä ja sähäkkä neiti. eilen tuli 3kk ikää täyteen.. tykkää kovasti tuo nuorineiti piiloutua: eilenkin oli kadoksissa 4h, yritin kovasti saada nelliä, lottaa ja kingiä "etsimään" miisaa, mutta kaikki elukat vaan nukkuivat. ei ihme kun olivat leikkineet koko pvän :) miisa sitten itsekseen tuli "jostain" esiin ja meni juomaan ja taas leikkimään kingin kanssa. olis tosissaan kiva tietää missä tää uusi piilopaikka on, koska tungin yks pvä pöytäliinan yhden reiän tukkeeksi - ei tiedetä et meneeks se reikä jonnekki muualle (ylä tai alakertaan) kun on sellanen onttopaikka... no, ehkä se selvii jossain vaiheessa missä se miisan uusi piilo on. ja kai se on hyvä että sillä on piilo jonne mennä rauhottuu ku kingi alkaa tarpeeks ärsyttää :))

todella hyvin ja nopeesti miisa on tottunut uuteen kotiin ja sopeutunut.
monet on ihmetelleet et mitä eläintarhaa me oikeen ollaan perustamassa, kun on kaksi koiraa ja nyt sitten kaksi kissaa :)

eläimet tulee keskenään tosi hyvin toimeen. menoa riittää. :)

kohta lähden kullan työpaikalle, pyysi mua tulemaan "haluaa esitellä vaimonsa pomolleen ja työkamuilleen...." <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.