IRC-Galleria

-jaanamoi-

-jaanamoi-

Kun meno muuttuu oudoksi, oudot panee menoksi <; ♥ ♫

Selaa blogimerkintöjä

Iha hyvi menee, kai tavallaa..Tiistai 09.03.2010 23:02

Olipa rento päivä. Vaikka aamulla vitutti nii paljo ettei mitää rajaa. siis koululla, ku ei voinu alkaa koulu ku vast kympilt ja ite tuli jo joskus puol kasi sinne chillaa.. H U O H.
Mut joo sitku alko nii jees saatii joku pari työ, mitä väsättii hetki ja sit päästiinki jo syömää semmone about puolentoista tunnin ruokkis, jea. ;) Oli sopivasti aikaa valmistautuu ruotsin sanareihi, facebookissa 8D Mut anyway, sit oli ruotsii ja ihmekumma sain sen sanarin läpi. Ja yhen taulla tein poikkeuksen, yleensä ryntään atk:ho aina ku mahollista mut en tänää, jäin luokkaa. Löysin hyllyst jonku ruotsin kielisen lehen ja sitä selasin. 8DD Sit sielt löyty joku ruotsin kielinen askartelu ohje sydeeemi, ja arvatkaa onnistuinko tekee sen? Neij :D Mut eipä onnannu Annella ja Hennallakaa. eheheh.
Sit musaa ja kitaran soittoa ♥
Kumpi voittaa Karhu vai leijona,
kysyy minulta töissä johtaja

Sit lähettiinki neljän aikoihi Annenkaa koululta ja mietittii et "mis helvetis täs on se oikopolku?" ku siint pitäs mennä semmone jännä polku. Mut joo sit Anne totes et "ei sitä näköjää oo" nii minä sanoin et "KOHTA ON" ja hyppäsin sinne penkkaa.. Ja siint ei hyvää seurannu. Upposin reippasti yli polvii, siel oli iha himona lunta. Hyvä, et ees pääsis pois sieltä. Ja luojan kiitos, että meillä oli pitkä päivä ja koululta oli jo porukkaa häipänny, mahon olla aika tyylikäs näky kun irroittelin itseäni sieltä penkasta :---D
Mitä tästä opimme? Talvella ei kannata ees haaveilla oikomisia ;)
ai hei arvatkaa mitä? Tasan 3 kuukautta ♥
NI NÄÄN TAAS LATEN, ATSAN, SIMPAN, JOSSUN JA LENTSAN
aijaiji ♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.