IRC-Galleria

-jjen

-jjen

Ja skaba mun kaa kuka eka aatamin asussa! ;)

:DMaanantai 28.11.2011 01:43

Tehtävänanto : Kirjoita tähän ensin viidestä (5) sinulle rakkaasta ihmisestä mielipiteesi paljastamatta heitä. Sen jälkeen kirjoita viidestä (5) ihmisestä, jota vihaat. Lopuksi kerro vielä mitä mieltä olet kahdesta (2) ihmisestä, jotka ovat satuttaneet sinua erityisen pahasti. Älä paljasta ketä he ovat, ellei joku kysy.

~ en muuten paljasta vaik joku kysyis :DD


1 Nohnoh, tää tytsy on mulle parasta ja tää tukee mua kaikes mikä eteen koskaan tuleekaa. Tää vaa seisoo mun rinnal ja vetelee kaikkii turpaa jos muhun sattuu. Paras ja mulle ku sisko

2 Tää taas on mulle toinen sisko ja tälle on helppo kertoo kaikki. Onhan sitä jo toisiaa kolme vuotta kateltu ja seuraavat kolme ees. Ihaninta(;

3 Mä oon tukenu tätä alusta asti ja tuun tukee aina, ja tää tekee saman mulle. Ei nähä kovinkaa paljoo, mut se ei muuta mitää meijän välillä. Mitä vaa käy, seisotaa toistemme rinnalla!

4 Ei me aina olla niin paljoo yhes ku pitäis, mut tää jätkä on mulle veli, tuki ja turva. En tuu päästää tätä menee, vaik se tekis mitä. :)

5 Lyhyes ajas täst tytöst on tullu mulle tosi rakas. Onse oikeesti hienoo, et voi jakaa kaikkii juttui ja puhuu, koska emmä jaksais tääl ilman tätä. Ihana on juu!


6 Mä en osaa hahmottaa mitä tän ihmisen pääs liikkuu. Tää nuolee mun persettä NIIN paljon ku voi vaa ihminen nuolla, mut satuttaa mulle tärkeit ihmisii. Naurettavin tyyppi koko maailmas. Ja tää tulee ottaa viel pahasti osumaa, jossei tää opi olee hiljaa :)

7 mä en tienny et näin tyhmä ihminen voi olla olemas. Miten joku voi heittää kaiken pois ihan vaa yhen illan takii? Miten tää keksii näit sen juttui? Miten tää on NÄIN säälittävä?

8 apua ketä mä vihaan.....? :D JOO! tää on niin vitun pässi ettei toista oo ja tän olemus vituttaa mua ja oikeestaa kaikki täs vituttaa mua. Varsinki ku tää ei osaa olla hiljaa vaa kaikkee pitää vänkkää vastaa, vittu mikä ämmä.

9 Tän elämäntehtävä on pilaa mun elämä ja täl liikkuu pelkkä kusi, hiuslakka ja meikkivoide pääs, tält puuttuu järki, tän tekemiset on ihan ristiriidas tän puheisii ja tää on vaa yksinkertasesti semmoi huora et huh huh. Vihaan (:

10 Tälle mä en tuu vaa ikinä antaa anteeks sitä mitä tää teki mulle. Mä en tuu enää koskaa olee tän kaa oikeesti kaveri, en vaik tää tekis mitä. Mulle tätä ihmist ei oikeestaa vaa oo enää olemas.

11 No onks täs nyt muuta sanottavaa ku et tää satutti mua niin pahasti, etten mä tuu kattoo tätä päin enää koskaa normaalisti. Tää on ihminen, joka satutti mua eniten, eikä edes pyytäny kunnolla anteeks.

12 nooo mä olin just oppinu luottaa taas ihmisii, sit tulee tälläi ja pilaa kaiken <3 tää satutti mua kans ihan vitusti, koska en tiiä, enkä mä oo tänkää kaa enää normaalisti koskaa. kusipää ku on.


~ nukkumaa prkl

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.