IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.12.2008 02:38

KÄNNIHOROSKOOPPI
- Vesimiehelle maistuu toisinaan muukin kuin vesi. Ja jopa useita päiviä putkeen, kunhan draivi saadaan päälle. Flirttailu on myös veskarin lempipuuhaa ja saattaapa vesimies eksyä baaritiskille tilailemaan sitä vettäkin illan viimeisten hitaiden aikaan.
BAARIHOROSKOOPPI
- Vesimies saapuu iloisena. Mukava tavata uusia ihmisiä. Hän tilaa tiskiltä siideriä ja päätyykin pian väittelemään politiikasta.
TERASSIHOROSKOOPPI
- Jos pelkäät politiikkaa ja olet kyllästynyt maailmanparantamiseen, hakeudu terassilla kauas vesimiehestä. Idealistinen vesimies vaan innostuu jutuissaan, kun saa hieman kuplivaa nenänsä alle. Koska aikataulut ovat merkille täysin vieraita, saattaa hän viipyä terassilla hyvin pitkään, jopa päiviä... Juomasuositus: tuore pussikalja.
SAUNAHOROSKOOPPI
- Vesimies havaitsee neitsyen pefletti-pyyhe-yhdistelmän ja herkeää pohtimaan: "Kuinka saisi kehiteltyä materiaalin, joka kestää kuumuutta, mutta johon lika ei tartu?" Hän tulee huomaamattaan keksineeksi TEFLONIN! Ei se haittaa, että joku muukin on sen jo keksinyt. Hän keksi sen itse. Siis, teflonlauteet. Vesimies unohtaa olevansa saunassa, hänen aivonsa nimittäin askartelevat nyt kysymyksessä: "Kuinka kehittää teflonia niin, että se ei kuitenkaan polttaisi ihoa..."
OLUTHOROSKOOPPI
- Olet Karhu!
Suuri osa rituaalimurhaajista ja *******n palvojista on vesimiehiä.
Kulkee aina mustissa ja naama on kuin Rapalan mainos! Lävistyksiä
täynnä ja vartalossa typeriä tatuointeja. Tyypillinen ihmisten
pilkkoja. Pelkuri… joka ei uskalla olla oma itsensä!
Onnenkalu: Huulirasvapuikko
SANAT SEKSIN JÄLKEEN -HOROSKOOPPI
Vesimies -Uusiksi, mutta nyt ilman vaatteita!
VIHAHOROSKOOPPI
Vesimies:
- Torjut vihasi aluksi olankohautuksella ja luulet, että se siitä. Mutta se palaa. Lopulta sinun on myytävä ihmisystävällinen naamarisi vappumarkkinoilla ja paljastettava petomainen luontosi! Kun saat vihatun ihmisen näkyviisi, kutsut kaveritkin paikalle todistamaan vihankohteesi murskautumista.
JUHANNUSHOROSKOOPPI
- Vesimies vääntää saunavitsat ja -vastat, grillaa herkkuaterian, huolehtii muiden hyvinvoinnista ja kun muut ovat sammuneet vetää hän koko yön kestävän humalan.
VIEMÄRIHOROSKOOPPI
- Vesimies painaa nappia. Se on viritetty toimintavalmiiksi jo aikoja sitten. Vihdoin hän pääsee testaamaan käytännössä sen toimivuutta. Ja Heureka! Putki aukeaa silmänräpäyksessä. Vihdoin voi keksinnölle hankkia patentin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.