IRC-Galleria

rockcockSunnuntai 02.08.2009 23:31

joo eilen rockcockis oli kyl ihanaa Uniklubi oli eilisen päivän paras esiintyjä.<3 vittu jotkut ääliöt tuli sinne keikalle vaa vittuilemaan ja näyttivät UK:lle keskareita ja näin, mut Jussi vaan nauro niille ja näytti takas :DD<3 sitten keikan jälkeen menin oottaa siihe bäkkärin portille että pojat tulis sielt. eka sielt tuli vaa Teemu ja se anto äkkii nimmarit ja sano ett sillä on kiire ja että kannattaa jäädä oottaa vielä että Jussi ainaki tulee kohta siitä ulos.. no sitte siinä ooteltiin ja Pasi tuli sielt mut kukaan ei siltä pyytäny nimmarii, sille vaa heitettiin jotain tyyliin "moi, hyvä keikka oli". si vähän ajan päästä niide bussi lähtee liikkeelle ja ollaan sillee ei vittu nyt sen Juspen on kyl pakko tulla sieltä. no sitten se tuli sieltä ja kaikki lähti sen perään. Jussi sano meille että "hei tulkaas vähän tänne päin ettei jäädä ton bussin alle :)" ihana<3 ;DDD no sitte se pyyteli anteeks että ku silläkin oli kiire mut että voi antaa äkkii nimmarit. kiitettiin keikasta ja sitten se lähti juoksee pois. :<<< aww ku se oli sulonen niinku aina<3<3 no sitte se Teemuki juoksenteli siellä en tiä mihin sillä oli kiire ku se tuli aina takas ja lähti taas.. sitte se juoks sen bussin perässä ku ne muut lähti jo ajaa pois :D yhyy sitte niitä ei enää nähtykää. ainii paitsi että ennen keikkaa minä näin ku Jussi, Janne ja Teemu käveli sinne bäkkärille.. joo:DD mut oli kyllä ihanaa.


sitten illalla siel soitti vielä mm. Apulanta, sekin oli hyvä mut oli vaan nii vitusti ihmisiä kahtomassa sitä ettei päässy kovin lähelle.

ja perjantaina aaahh rockis soitti KLAMYDIA, joka oli kans aivan mahtava <3<3 ja yllätyin mite notkee Vesku oli ;))))) ja myöhemmin perjantaina oli viel Eppu Normaali, mut ei siitä jaksa nyt mitää kirjottaa. toi Uniklubi oli kuitenki paras ja tärkein.<3<3<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.