IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 27.01.2009 18:23

-Haisuli on poliisin ainoa työllistäjä. Muumilaakson pahis, nuorisorikollinen ja raajantapaisilla varustettu karvainen pillu.

-Hattivatit ovat liikkuvia, kiihotusnystyröillä varustettuja kortsuja, jotka jahtaavat muita asukkaita ja tappavat heitä sähköiskuilla. Heillä on hämäriä fiksaatioita meteorologisia mittalaitteita ja vesisuihkuja kohtaan.

-Mörkö taas on yhteiskunnan hylkiö, zombi, jota kaikkilla on lupa vihata. Mörön älykkyysosamäärä on sama kuin 6-vuotiaan lapsen kengännumero. Möröllä ei ole jalkoja vaan se liukuu eteenpäin omassa limassaan. Kerrotaan, että Mörkö pystyy istumaan hyhmäisellä takapuolellaan nuotiossa polttamatta perskarvojaan, ja sitä se tekeekin sarjan kuluessa useita kertoja. Ja kaiken surkuhupaisuuden huipuksi kaikki pelkäävät sitä Muumilaaksossa! Mörköä on myös epäilty Hemulin skitsofreniseksi toiseksi puoleksi (mekon takia).

-Ti-ti-uu on pieni outolainen, jolla ei edes ollut nimeä ennen, kuin Muikkus-Nuuska antoi hänelle etelän matkallaan (siis nimen senkin pervo!).

-Noita on metsässä virkavaltaa pakoileva vanha akka, joka keittelee mitä lie tajuntaa laajentavia sienikeittojaan ja pontikkaa. Uhraa lapsia epäjumalille.

-Taikuri on jostakin anime-sarjasta karannut, pantterilla lentelevä pitkälettinen ukko, joka örisee asiansa kummallisella äänellä ja pitää päässään samanlaista muka-tyylikästä silinteriä kuin Muumipappa.. Sieltä ilmestyy muuten taikapilviä. Hän on saattanut ottaa luonteelliseksi esikuvakseenSolid Snaken, joka selittäisi sekä hänen käheän puhumistapansa että Muumilaakson väestön väkivaltaisen vähentymisen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.